Yardım Kasa Fanlarının Ledleri Çalışmıyor

980Pro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Yaklaşık bir ay önce yanlış bağlantıdan dolayı kasamın içinden yanık kokusu geldi ve kasanın kendi fan ledleri o kokudan sonra yanmamaya başladı. Ben de aynı model yeni fan aldım ve bugün takıp denedim fakat yeni aldığım fanların ledleri de çalışmıyor. Bu sefer yanlış bağlantı yapmadım ve bütün argb pinlerini doğru yere taktım. Sorunun hangi parçadan veya yazılımdan kaynaklandığını bulamadım. Bilgi sahibi olan varsa yardım edebilir mi?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,237
Bilgim yok sadece bir öneri yapacağım, Pinlerde belki bir ezilme veya kopmuş olabilir mi? Çünkü yanmış dedin. Veya o sıcaklıktan dolayı Pinlerin erime şansı olabilir mi.?

KS

980Pro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Bilgim yok sadece bir öneri yapacağım, Pinlerde belki bir ezilme veya kopmuş olabilir mi? Çünkü yanmış dedin. Veya o sıcaklıktan dolayı Pinlerin erime şansı olabilir mi.?
Anakart üzerindeki pinlerde bir sorun görünmüyor 3 ayrı girişi denedim sonuç değişmedi. Asrock polychrome rgb programında bir sorun vardır belki dedim ve format attım yine değişen bir şey olmadı. Format atıp yükledikten sonra bile polychrome programının açılış ekranında "device not detected" hatası alıyorum. Yabancı forumlara baktığımda sorunun programdan kaynaklı olduğu yazıyor bir yandan ondan şüpheleniyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri