Kasa Hava Akişi

ali07

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
BU KASADAN KULLANIYORUM üstte sıvı soğutma 360mm önyan ve altta 3 adet toplamda 6 fan var eksoz fan yok fanları havayı dışa bakıcak şekilde takılmış bilgisayarcı o çekilde ayarlamış benim hoşuma gitmedi normalde olması gereken bumu yoksa fanlar havayı içerimi almalı eksoz fansız olurmu?

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
BU KASADAN KULLANIYORUM üstte sıvı soğutma 360mm önyan ve altta 3 adet toplamda 6 fan var eksoz fan yok fanları havayı dışa bakıcak şekilde takılmış bilgisayarcı o çekilde ayarlamış benim hoşuma gitmedi normalde olması gereken bumu yoksa fanlar havayı içerimi almalı eksoz fansız olurmu?
egzoz fanı her zaman olmalı ve önemli bir konumda hocam.
1675029133035.png

fanların yüzeyleri bu şekilde olmalı. alttakiler ve kasanın önündeki içeri havayı verecek. arka ve üsttaraftakiler havayı cıkaracak. egzoz fanı işlemcinin bulunduğu yerdeki sıcak havayı cıkarmada cok işe yarıyor. ve hava akışını sağlıyor. bilgisayarcını elinde fan olmadığı için belki takmamıstır yoksa vay kafasına

KS

ali07

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
egzoz fanı her zaman olmalı ve önemli bir konumda hocam. Ekli dosyayı görüntüle 14558

fanların yüzeyleri bu şekilde olmalı. alttakiler ve kasanın önündeki içeri havayı verecek. arka ve üsttaraftakiler havayı cıkaracak. egzoz fanı işlemcinin bulunduğu yerdeki sıcak havayı cıkarmada cok işe yarıyor. ve hava akışını sağlıyor. bilgisayarcını elinde fan olmadığı için belki takmamıstır yoksa vay kafasına
satndart mesh kasamı daha iyi olur yoksa benimkimi hava akışı açısından benim ön fanlar yanda olduğu için soruyorum

Oswald

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
En doğru hava sirkülasyonu önden soğuk havayı alıp arka egzoz fandan ve üst taraftaki mesh ızgaradan sıcak havayı atmasıdır hocam.

satndart mesh kasamı daha iyi olur yoksa benimkimi hava akışı açısından benim ön fanlar yanda olduğu için soruyorum
Mesh kasa en iyi seçim olur.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
sizde zaten sıvı soğutma var o kadar etkilemez önden mi yandan mı olması. ama kuletipi ya da stok soğutucu olsaydı direk en önden olması hava akışını daha hızlı yapıyor. ya yine oynayacağı max 1-2 derece belki.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri