Soru Kasa İçi̇ Fanlari Nasil Almaliyim

mendow

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
1763011465933.png

şimdi ben bu kasayı aldım içinde 4 adet fan çıkacak fakat egzoz fanı lian li wireless lcd fan olarak alıp değiştireceğim, üst bloğa sıvı soğutma gelecek, yan ve aşağı bloktakiler nasıl olmalı benim düşüncem alt blok reverse olup içerdeki havayı dışarı atmalı çünkü ekran kartı ile yakın olacak, yan fanlar ise dışardaki havayı içeri almalı şeklinde düşündüm sizin düşünceleriniz nedir

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Ekli dosyayı görüntüle 44683
şimdi ben bu kasayı aldım içinde 4 adet fan çıkacak fakat egzoz fanı lian li wireless lcd fan olarak alıp değiştireceğim, üst bloğa sıvı soğutma gelecek, yan ve aşağı bloktakiler nasıl olmalı benim düşüncem alt blok reverse olup içerdeki havayı dışarı atmalı çünkü ekran kartı ile yakın olacak, yan fanlar ise dışardaki havayı içeri almalı şeklinde düşündüm sizin düşünceleriniz nedir
alt tarafdanda hava yukarı çekilmeli

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
737
Burada kasada ne kadar fan takılacak bölüm var, ben bunların hepsini doldurayım diye bir şart yok.

Sıvı soğutma, üst bloğa bu ekzoz çıkış sağlayacak
Yan panel üç fan içeri üfleyecek
,Arka ekzoz dışarı üfleyecek.

Bunlar dışında ekstra fana gerek olmayabilir.
Ama ben görsellik açısından süsleyeyim diyorsanız, tercihinize kalmış.

KS

mendow

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Burada kasada ne kadar fan takılacak bölüm var, ben bunların hepsini doldurayım diye bir şart yok.

Sıvı soğutma, üst bloğa bu ekzoz çıkış sağlayacak
Yan panel üç fan içeri üfleyecek
,Arka ekzoz dışarı üfleyecek.

Bunlar dışında ekstra fana gerek olmayabilir.
Ama ben görsellik açısından süsleyeyim diyorsanız, tercihinize kalmış.
işte görsellik katmak da var o yüzden aşağıda kalanların yönü nasıl olmalı

K1dot

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
Ekli dosyayı görüntüle 44683
1763202687370.png

şöyle olacak şekilde dizebilirsiniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri