Kasa İçi̇n Öneri̇

AhmetCan0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hocalarım ben bu sistemi satın aldım kimi için iyi kimi için kötü olabilir, incelemelerde gayet yeterli duruyordu.
2 sorum var;
Hava soğutma almak istiyorum fiyat olarak 500 tl ye kadar çıkabilirim.
2. Sorum ise kasaya biraz aydınlatma eklemek istiyorum göze hoş gelen bir şekilde neleri değiştirmeliyim veya ne gibi eklemeler yapabilirim.
Screenshot_2023-03-02-21-29-26-840-edit_com.android.chrome.jpg

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Hocalarım ben bu sistemi satın aldım kimi için iyi kimi için kötü olabilir, incelemelerde gayet yeterli duruyordu.
2 sorum var;
2. Sorum ise kasaya biraz aydınlatma eklemek istiyorum göze hoş gelen bir şekilde neleri değiştirmeliyim veya ne gibi eklemeler yapabilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 16219
Hocam bu bütçeye bu soğutucu iyi bence kendim kullanıyorum beklenenin üstünde performans veriyor kesinlikle. Aydınlatma olarak kasanın ustune 2 tane fan eklenilebilir RGB. Ya da içine LED döşeyebilirsin https://www.cimri.com/en-ucuz-gamet...pi-islemci-fani-160w-tdp-fiyatlari,1756078291

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,486
2 sorum var;
Ekli dosyayı görüntüle 16219
Bütçen 100 TL daha çıkarsa bu alınabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri