Sistemini yazarmısın PSU ona göre önereyimbütçem psu ve kasa için toplam 2700-2800 bana önerebileceğiniz psu lu kasa varmı.
soğutmanız iyiyse ekran kartınızda en üst seviye değilse bu kasa iyi fakat dediğim gibi sıcaklıklarınız iyiyse tercih edin görünüş için idealbütçem psu ve kasa için toplam 2700-2800 bana önerebileceğiniz psu lu kasa varmı.
yeni topluyorum 5800x3d yada 5600x işlemciyle 6600ekran kartıSistemini yazarmısın PSU ona göre önereyim
Kasa:Dark Guardian Proyeni topluyorum 5800x3d yada 5600x işlemciyle 6600ekran kartı
teşekkür ederim5800X3D alacaksanız uyarayım 360mm sıvı soğutma anca soğutuyor. İşlemci kesinse 360mm sıvı soğutma uyumlu kasa bakmanızı öneririm.
5600X için kule tipi veya 240mm sıvı soğutma yeterli oluyor. Stok soğutucu önermiyorum. Kullanacağınız soğutucuya göre kasa seçmenizde fayda var.
Ön tarafa koyarsın fakat ben bu kasayı önermiyorum için de ki PSU giriş seviyesi ve fanlar sabit ve hızı ayarlanamıyor yani ARGB değilteşekkür ederim
bu kasa 360mm soğutucu destekliyormu nerden bakabilirim desteklediğine?
![]()
VENTO VG15FE RGB ATX Gaming FSP650-51AAC 650W 80+Bronze Kasa
Eşsiz Şık Metal Örgü Ön Panelı 6 Fana Kadar Monte Edilebilir Fan ile Olağanüstü Havalandırma Yeteneğiwww.gaming.gen.tr
fsp iyi marka değilmiydi?Ön tarafa koyarsın fakat ben bu kasayı önermiyorum için de ki PSU giriş seviyesi ve fanlar sabit hızı ayarlanamıyor yani ARGB değil
PSU alırken önce marka ya sonra Modele bakılır. FSP dünyanın önde gelen PSU üreticilerinden ama giriş seviyesi ürünleri iyi değil.fsp iyi marka değilmiydi?
DEEPCOOL CC560 birde bu kasayı önerdiler bu destekliyormu
birde psu
bunu önerdiler bu psu nasıl?
teşekkür ederim birde soğutucu destekliyormu 360mm.PSU alırken önce marka ya sonra Modele bakılır. FSP dünyanın önde gelen PSU üreticilerinden ama giriş seviyesi ürünleri iyi değil.
Corsairın bu modeli iyi alınabilir.
Kasa güzel alınabilir.
Rica ederim.teşekkür ederim birde soğutucu destekliyormu 360mm.
yardımınız için teşekkür ederim