Kasa Önerisi

Sasuke

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Arkadaşlar bu sistem için kasa önerilenizi bekliyorum.
Asus Prime z690-a
Corsair RM850 White
Arctic Liquid Freezer II 280
Kingston Fury Renegade M.2 1TB
G.Skill Trident Z5 RGB 32GB DDR5-6400Mhz
İntel Core i5-13600k

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Dark Guardian Pro işinizi bir hayli görecektir ;)

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Dark Guardian Pro işinizi bir hayli görecektir ;)
Sıvı soğutması ancak ön tarafa sığar oda hava akışını etkiler. Ben önermiyorum.

Bütçe varsa bu kasalar iyi olur.

Son düzenleme:

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Bence yanılıyorsun güzel insan. Ben şu an sistemim de kullanıyorum tam da öyle yaptım 360 lık sıvı soğutmam öne takılı ve hiç bir hava akışını önlemedi :) Kasa mesh kasa olduğu için hiç bir sıkıntı olmuyor. Ben Kullandığım için tavsiye ediyorum zaten ;)

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Bence yanılıyorsun güzel insan. Ben şu an sistemim de kullanıyorum tam da öyle yaptım 360 lık sıvı soğutmam öne takılı ve hiç bir hava akışını önlemedi :) Kasa mesh kasa olduğu için hiç bir sıkıntı olmuyor. Ben Kullandığım için tavsiye ediyorum zaten ;)
Doğrudur ama Ön taraf da sadece fanlar olsa, radyatör üst kısımda olsa daha iyi olur. diye düşünüyorum.

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Doğrudur ama Ön taraf da sadece fanlar olsa, radyatör üst kısımda olsa daha iyi olur. diye düşünüyorum.
Aslında güzel insan bende sizin gibi düşünüyordum, kasayı almadan önce sonra kasayı aldıktan sonra kasanın önündeki fanları çıkarıp sıvı soğutmayı öne taktım. kasanın önü mesh olduğu için radyatörü çok güzel bir soğutma beni karşılayınca içerden radyatöre 1 fan daha bağladım. fazladan bir hava olsun diye aslında gerek yoktu fakat fantezi diyelim. en üste iki tane ve egsoz fanı olarak 3 çıkış verdim. Fakat dediğim kasanın bir özelliği daha var güç kaynağının üstüne iki tane fan daha takabiliyorsun ki o da çok güzel hava çekiyor. Benim kasa yazın 42 in üzerine çıkmadı ve yük altında iken. Yani çok keyif aldığım ve soğutma konusunda sıkıntı yaşamadığım bir kasa ve gerçekten her şeyi rahatlıkla karşılıyor. Tek eksiği dikey ekran kartını desteklemiyor.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Aslında güzel insan bende sizin gibi düşünüyordum, kasayı almadan önce sonra kasayı aldıktan sonra kasanın önündeki fanları çıkarıp sıvı soğutmayı öne taktım. kasanın önü mesh olduğu için radyatörü çok güzel bir soğutma beni karşılayınca içerden radyatöre 1 fan daha bağladım. fazladan bir hava olsun diye aslında gerek yoktu fakat fantezi diyelim. en üste iki tane ve egsoz fanı olarak 3 çıkış verdim. Fakat dediğim kasanın bir özelliği daha var güç kaynağının üstüne iki tane fan daha takabiliyorsun ki o da çok güzel hava çekiyor. Benim kasa yazın 42 in üzerine çıkmadı ve yük altında iken. Yani çok keyif aldığım ve soğutma konusunda sıkıntı yaşamadığım bir kasa ve gerçekten her şeyi rahatlıkla karşılıyor. Tek eksiği dikey ekran kartını desteklemiyor.
Dediğiniz gibi Radyatör öne takılıp üst tarafa 2 fan takılarak da kullanılabilir.

KS

Sasuke

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Sıvı soğutması ancak ön tarafa sığar oda hava akışını etkiler. Ben önermiyorum.

Bütçe varsa bu kasalar iyi olur.

Bende şuan aslında phanteks g360a var onda üst tarafı desteklemiyor önede tam olmadı eğer üste takılıyorsa iade edip önerdiklerinden birini alacağım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri