Sıvı soğutması ancak ön tarafa sığar oda hava akışını etkiler. Ben önermiyorum.Dark Guardian Pro işinizi bir hayli görecektir![]()
Doğrudur ama Ön taraf da sadece fanlar olsa, radyatör üst kısımda olsa daha iyi olur. diye düşünüyorum.Bence yanılıyorsun güzel insan. Ben şu an sistemim de kullanıyorum tam da öyle yaptım 360 lık sıvı soğutmam öne takılı ve hiç bir hava akışını önlemediKasa mesh kasa olduğu için hiç bir sıkıntı olmuyor. Ben Kullandığım için tavsiye ediyorum zaten
![]()
Aslında güzel insan bende sizin gibi düşünüyordum, kasayı almadan önce sonra kasayı aldıktan sonra kasanın önündeki fanları çıkarıp sıvı soğutmayı öne taktım. kasanın önü mesh olduğu için radyatörü çok güzel bir soğutma beni karşılayınca içerden radyatöre 1 fan daha bağladım. fazladan bir hava olsun diye aslında gerek yoktu fakat fantezi diyelim. en üste iki tane ve egsoz fanı olarak 3 çıkış verdim. Fakat dediğim kasanın bir özelliği daha var güç kaynağının üstüne iki tane fan daha takabiliyorsun ki o da çok güzel hava çekiyor. Benim kasa yazın 42 in üzerine çıkmadı ve yük altında iken. Yani çok keyif aldığım ve soğutma konusunda sıkıntı yaşamadığım bir kasa ve gerçekten her şeyi rahatlıkla karşılıyor. Tek eksiği dikey ekran kartını desteklemiyor.Doğrudur ama Ön taraf da sadece fanlar olsa, radyatör üst kısımda olsa daha iyi olur. diye düşünüyorum.
Dediğiniz gibi Radyatör öne takılıp üst tarafa 2 fan takılarak da kullanılabilir.Aslında güzel insan bende sizin gibi düşünüyordum, kasayı almadan önce sonra kasayı aldıktan sonra kasanın önündeki fanları çıkarıp sıvı soğutmayı öne taktım. kasanın önü mesh olduğu için radyatörü çok güzel bir soğutma beni karşılayınca içerden radyatöre 1 fan daha bağladım. fazladan bir hava olsun diye aslında gerek yoktu fakat fantezi diyelim. en üste iki tane ve egsoz fanı olarak 3 çıkış verdim. Fakat dediğim kasanın bir özelliği daha var güç kaynağının üstüne iki tane fan daha takabiliyorsun ki o da çok güzel hava çekiyor. Benim kasa yazın 42 in üzerine çıkmadı ve yük altında iken. Yani çok keyif aldığım ve soğutma konusunda sıkıntı yaşamadığım bir kasa ve gerçekten her şeyi rahatlıkla karşılıyor. Tek eksiği dikey ekran kartını desteklemiyor.
Bende şuan aslında phanteks g360a var onda üst tarafı desteklemiyor önede tam olmadı eğer üste takılıyorsa iade edip önerdiklerinden birini alacağımSıvı soğutması ancak ön tarafa sığar oda hava akışını etkiler. Ben önermiyorum.
Bütçe varsa bu kasalar iyi olur.
![]()
PHANTEKS Eclipse P500A MESH DRGB WHITE TEMPERED GLASS ( PHEC500ATG_DWT) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Beyaz Kasa - inventus
PHANTEKS Eclipse P500A MESH DRGB WHITE TEMPERED GLASS ( PHEC500ATG_DWT) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Beyaz Kasainventus.com.tr
COOLER MASTER MASTERBOX TD500 MESH 4x120mm ARGB LED FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERBOX TD500 MESH 4x120mm ARGB LED FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu ikiside üst tarafa 360mm destekliyor.Bende şuan aslında phanteks g360a var onda üst tarafı desteklemiyor önede tam olmadı eğer üste takılıyorsa iade edip önerdiklerinden birini alacağım