Kasa Ve İşlemci̇ Fan Hizlari

taylanusl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
YA ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN ŞU MASAÜSTÜ BİLGİSAYARLARDAN ANLAYAN BİRİ BAKABİLİR Mİ ?
KASA VE İŞLEMCİ FANI, YÜK ALTINDA VE OYUNLARDA PCYİ İLK ÇALISTIRDIGIMDAKİ GİBİ DÖNMEYE DEVAM EDİYOR. BİOSTAN FAN AYARINI TURBO SEÇİYORUM FALAN AMA HİÇ ETKİ ETMİYOR. ALLAH AŞKINA YARDIMCI OLUN KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM. SİSTEMİ GEÇEN HAFTA VATAN BİLGİSAYARDAN ALMIŞTIM, DÜN DE KASAYI MONTAJLATTIM. FANLAR SÜREKLİ AYNI HIZDA. İŞLEMCİ +90 DERECELERE ÇIKIYOR. BİLGİSAYAR PROFESÖRÜ FALAN YARDIM ETMESİ LAZIM BANA KAFAYI YİYECEĞİM
(9060 XT 16GB / 7500F / COUGAR MX220 650W KASA)

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
bu senin sorunun değil ki. vatan bilgisayarın sorunu aslında. cihazın garantisi var.

kasanın yan kapağını açıp işlemci üzerindeki cpu soğutucu'nun fotosunu buraya atabilir misin ?

ya cpu soğutucu zayıf. ya biosta pbo falan açık. ya montaj hatası.

KS

taylanusl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
bu senin sorunun değil ki. vatan bilgisayarın sorunu aslında. cihazın garantisi var.

kasanın yan kapağını açıp işlemci üzerindeki cpu soğutucu'nun fotosunu buraya atabilir misin ?

ya cpu soğutucu zayıf. ya biosta pbo falan açık. ya montaj hatası.

Ekli dosyalar

• IMG_20260114_230504.jpg
    IMG_20260114_230504.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 11

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
nispeten zayıf cpu soğutucu. belki yetersiz ısı transfer macunu ve düşük bir ihtimal montaj hatası türü birşeyde etkiliyor olabilir. biosta pbo da açık olabilir ama her halukarda kule tipi en azından 6 ısı borulu bir cpu soğutucu tavsiye ederim.

misal:

KS

taylanusl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
nispeten zayıf cpu soğutucu. belki yetersiz ısı transfer macunu ve düşük bir ihtimal montaj hatası türü birşeyde etkiliyor olabilir. biosta pbo da açık olabilir ama her halukarda kule tipi en azından 6 ısı borulu bir cpu soğutucu tavsiye ederim.

misal:
7500f için uyumlu mudur hocam peki

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
7500f için uyumlu mudur hocam peki
biostan pbo vs overclock özellikleri açık değilse montaj hatasıda olmassa normalde yeter hatta artar.

kasana göre daha iyisini de önerebilirim ama tam kasa modeli gerek ki kasanın cpu fanı yüksekliği limiti nedir öğreneyim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri