Soru Kasa Ve Sıvı Soğutma

r2zgar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
Ryzen 5 7500F
Ekran Kartı
RTX3080 10GB
Suanki Dış Kasam Çok Kötü Zaten Sistemde Diğer Parçaları Kısmadan Kasadan Ve Sıvı Soğutmadan Çok Kıstım O yüzden Çok Kötü Almışkende Gösterişli Ve Güzel Bişey Alıyım Dedim Ve Dragosun LCD panelli Modelini Almayı Düşünüyorum 10 11k kasa için maximum bütcem var kasa için farklı alternatifleriniz varsa bekliyorum Sıvı Soğutmam Yok Almışken 360mm Almak İsityorum
Arctic Liquid Freeze III almayı yada gamepower skadi LCD ekranlıyı almayı düşünüyorum
(ileride işlemci ve ekran kartı değişikleri yapabilirim o yüzden ekran kartı ve işlemcim iyi bile olsa kasamın diğer parçaların çoğunu ileride çok rahat kullanabileceğim şekilde seçtim)

Son düzenleme:

Kaan63

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
95
https://www.epey.com/islemci-sogutucu/thermalright-hyper-vision-360-ub-argb.html arctic sıvı soğutucuların radyatörü kalın olduğundan montaj sırasında sorunlar çıkarabiliyor ancak tabiki de çok başarılı tartışmaya gerek yok, alternatif olarak başka bir model de paylaştım. lcd ekranlı kasalar piyasada pek bulunmuyor ve fiyatları bayağı şişkin +13k. sıcaklık göstergeli nispeten daha uygun modeller mevcut ancak tabiki estetik mana da dragos'un yerini tutmayacaktır.

KS

r2zgar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
https://www.epey.com/islemci-sogutucu/thermalright-hyper-vision-360-ub-argb.html arctic sıvı soğutucuların radyatörü kalın olduğundan montaj sırasında sorunlar çıkarabiliyor ancak tabiki de çok başarılı tartışmaya gerek yok, alternatif olarak başka bir model de paylaştım. lcd ekranlı kasalar piyasada pek bulunmuyor ve fiyatları bayağı şişkin +13k. sıcaklık göstergeli nispeten daha uygun modeller mevcut ancak tabiki estetik mana da dragos'un yerini tutmayacaktır.

Pano s baya güzel ama diyorumki biraz daha bekleyip bütçeyi bi tık daha artıyım ekran kartını 3090 yükseltiyim 3080 vram yetmiyor kasaydı bu pano s alıyım sıvı soğutmada arctic alıyım
Ekran kartımı zaten 2. El almıştım taş gibi çok iyi ama vram yetmiyo 2. Elde satar az daha karar 2. El 3090 yaparım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri