Kasada Sürekli Değişen Sesler

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Selamlar aldığım hazır sistem geldi pazartesi fakat emin değilim ama sanırım işlemci fanından geliyor , ses sürekli olarak boştayken bile kısılıp yükseliyor acayip sinir oldum bu normalmi? Boştayken bile normalde ısıya göre hızlandığını biliyorum ama bunda hep değişiyor hızı , birde üstüne ekran kartında coil whine var ikisi birleşti kafayı yemek üzereyim :(

Birde sanırım tek işlemci değil farklı fanlardanda geliyor bir sürü ses var ve hepsi yükselip kısılıyor .

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Selamlar aldığım hazır sistem geldi pazartesi fakat emin değilim ama sanırım işlemci fanından geliyor , ses sürekli olarak boştayken bile kısılıp yükseliyor acayip sinir oldum bu normalmi? Boştayken bile normalde ısıya göre hızlandığını biliyorum ama bunda hep değişiyor hızı , birde üstüne ekran kartında coil whine var ikisi birleşti kafayı yemek üzereyim :(

Birde sanırım tek işlemci değil farklı fanlardanda geliyor bir sürü ses var ve hepsi yükselip kısılıyor .
Benzer durumu 3600 işlemci serisinde gördüm. Fareyi kıpırdatsan bile birden turbo modu gibi ses çıkarıyordu. Soğutucu değişikliği ile sessiz kullanıma geçilmişti. Birden kullanım artıyor ve ısı ani yükselince fan da çok hızlı soğutmaya çalışıyor. Belki montaj hatası ya da macunu düzgün süremediler. En sağlıklısı yine de bütçenize uygun kaliteli soğutucu.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri