RGB ışıklarını söndürüyordur ama bağlantısı yapılmamış olabilir.Arkadaşlar td500 v2 veriyon çoklayıcı mevcut bu elimle göstermiş olduğun düğmenin fonKsiyonu ne ne işe yarar şuan bende aktif değil. Çoklayıcıya giden kablo baglı ne reset atıyor ne argb ışıklarını değiştiriyor
Ekli dosyayı görüntüle 20302
bağlantısı yapılmamış bir ışıkları söndürme tuşuArkadaşlar td500 v2 veriyon çoklayıcı mevcut bu elimle göstermiş olduğun düğmenin fonKsiyonu ne ne işe yarar şuan bende aktif değil. Çoklayıcıya giden kablo baglı ne reset atıyor ne argb ışıklarını değiştiriyor
hayır kasanın arkasını açın boşta olan bi kablo olabilir sonra nereye takıcağınız tam bilmiyorum anakartta biyere takılacak diye biliyorum sadeceNasıl yapmam gerekiyor ekstra bir baglantı aparatımı almam gerek
yapabildiniz mi peki ?Aynen tuşun baglantısı yapılmamış lehimli vay arkadaş adamlardaki üşengeçliğe bak
anladım benimde bi bilgim yokHayır yapılacak bir şey değil kablosu yol çünkü tuşun altı boş öyle söyleyim
kanka aynı kasa bendede var o tuş rest tuşu normalde adamlar onun yerine rgb kontrol tuşu yapmışlar ve bağlı olarak geliyor kasanın arkasında tüm fanların birleştiği bir aygıt var oraya takılı eğer takılı değilse reset pini o kontrolcüsüne takılacak.Arkadaşlar td500 v2 veriyon çoklayıcı mevcut bu elimle göstermiş olduğun düğmenin fonKsiyonu ne ne işe yarar şuan bende aktif değil. Çoklayıcıya giden kablo baglı ne reset atıyor ne argb ışıklarını değiştiriyor