Kablo varsa ordan 8 e tamamlamaya çalışın eğer tamamlayamazsanız kullanamazsınız psu değişmek gerekebilirKasamda 6 pinlik soket var fakat yeni almayı düşündüğüm ekran kartı 8 pinlik. Ne yapmam gerekiyor 6 pinliği taksam 2 delik boş kalacak?
pci express ekran kartı çoklayıcı satılıyor onlar işini görebilir belkiKasamda 6 pinlik soket var fakat yeni almayı düşündüğüm ekran kartı 8 pinlik. Ne yapmam gerekiyor 6 pinliği taksam 2 delik boş kalacak?
Hocam yeni kasa aldım, kasada 8 pinlik giriş var, ekran kartı almadım henüz fakat 6 pinlik girişli alırsam eğer nasıl yol izlemeliyim çünkü kasada 8 pinlik Kablo varpci express ekran kartı çoklayıcı satılıyor onlar işini görebilir belki
6+2 oluyor ping genelde. Olmazsa bile kablo dönüştürücüler var. Önemli olan güç kaynağının yeterli olması.Hocam yeni kasa aldım, kasada 8 pinlik giriş var, ekran kartı almadım henüz fakat 6 pinlik girişli alırsam eğer nasıl yol izlemeliyim çünkü kasada 8 pinlik Kablo var
Güç kaynağım 600w dostum, pin konusu aklımı karıştırmıştı sadece6+2 oluyor ping genelde. Olmazsa bile kablo dönüştürücüler var. Önemli olan güç kaynağının yeterli olması.