Kasadaki Rgb Isigi Sokme

burakrocky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Merhaba ywni sistem topladim fakat kasam auto rgb mis yani kasanin fanlarinin rengini degistiremiyorum ve kapatamiyorum ama ben kapatmak istiyorum cok gozumu aliyor bunu nasil yapicam bi fikri olan var mi anakarttan kablo mu sokmam lazim yoksa psu dan mi sokmem lazim .kasam MSİ MAG 100A ustunde fan rengi degistirme tusu var ama calismiyor anakartim ise asus h610m-k, nasi isiklari kapatabilirim yardimci olur musunuz
Kasam bu :
IMG_1787.jpeg

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
450
Fanlardan iki tane kablo çıkar birisi güç diğeri rgb için, rgb kablolar büyük ihtimalle biri birine çoklayıcı kablo ile bağlıdır ya da fan kontrolcüye gidiyordur onları bulup bağlantı soketini sökmen gerkeli. Açıp kapatma özelliği yok.

rgb.jpg

KS

burakrocky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Fanlardan iki tane kablo çıkar birisi güç diğeri rgb için, rgb kablolar büyük ihtimalle biri birine çoklayıcı kablo ile bağlıdır ya da fan kontrolcüye gidiyordur onları bulup bağlantı soketini sökmen gerkeli. Açıp kapatma özelliği yok.

Ekli dosyayı görüntüle 44417
Eve gecince bakayim abi sagilasin geri donus yaprim

Bir

Ekli dosyayı görüntüle 44417
Birde bu kablolar anakart uzerinde mi olur yoksa arka kablolarin oldugu yerde mi oluyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri