Kasadan gelen güç hk

ardas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Anakart in arkasındaki ethernetin orada sarı bir ışık ve bilgisayarı kapatmama rağmen hala kulaklığın ışığı yanıyor

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Ayın Üyesi
Tepki
1,259
BIOS'ta ayarından '' Power Management Deyip Wake on '' Enabled ise onu Disabled yapar mısın? Lütfen..

Örnek Resim;
1670365203812.png

KS

ardas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Ayın Üyesi
Tepki
1,259
Şu an Bir önem teşkil ediyor mu eğer ediyorsa yatağımdan kalkıp haldeyim
Hayır etmiyor tabi kulaklığın ışığından rahatsız oluyorsun belki diye demiştim ben ne zaman müsait olunca yapa bilirsin.

KS

ardas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Hayır etmiyor tabi kulaklığın ışığından rahatsız oluyorsun belki diye demiştim ben ne zaman müsait olunca yapa bilirsin.
Teşekkürler ilginizi için hocam anakarta bağlı ethernet in oradaki ışık bir sorun çıkarmaz değil mi eğer bunda da bir sey olmazsa rahat rahat uyku çekeyim

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Ayın Üyesi
Tepki
1,259
Teşekkürler ilginizi için hocam anakarta bağlı ethernet in oradaki ışık bir sorun çıkarmaz değil mi eğer bunda da bir sey olmazsa rahat rahat uyku çekeyim
Hayır çıkarmaz, Kardeşim oda benim bilgisayarda da Lan giriş ışığı açık herhangi bir sorun çıkarmadı bu zamana kadar..

'' Power Management Deyip Wake on '' Enabled ise onu Disabled '' Yapınca muhtemelen sönecektir oda emin konuşmuyorum kardeşim söne bilir diyorum.

KS

ardas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Hayır çıkarmaz, Kardeşim oda benim bilgisayarda da Lan giriş ışığı açık herhangi bir sorun çıkarmadı bu zamana kadar..

'' Power Management Deyip Wake on '' Enabled ise onu Disabled '' Yapınca muhtemelen sönecektir oda emin konuşmuyorum kardeşim söne bilir diyorum.
Teşekkürler hocam iyi geceler

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Ayın Üyesi
Tepki
1,259
Teşekkürler hocam iyi geceler
Eğer içinde bir endişe varsa '' Güç Kaynağından '' Varsa On-Off düğmesi kapata bilirsin için öyle rahat edecekse kardeşim..

Sanada hayırlı geçeler kardeşim rica ederim Allah'a Emanet Ol

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri