Anladim.ben soğutma konusunda şüphe etmiştim ben şimdi bu sistemimi alayım yoksa kendim ayrı mi toplayayım
Şu an Bir önem teşkil ediyor mu eğer ediyorsa yatağımdan kalkıp haldeyimBIOS'ta ayarından '' Power Management Deyip Wake on '' Enabled ise onu Disabled yapar mısın? Lütfen..
Örnek Resim;
Ekli dosyayı görüntüle 12340
Hayır etmiyor tabi kulaklığın ışığından rahatsız oluyorsun belki diye demiştim ben ne zaman müsait olunca yapa bilirsin.Şu an Bir önem teşkil ediyor mu eğer ediyorsa yatağımdan kalkıp haldeyim
Teşekkürler ilginizi için hocam anakarta bağlı ethernet in oradaki ışık bir sorun çıkarmaz değil mi eğer bunda da bir sey olmazsa rahat rahat uyku çekeyimHayır etmiyor tabi kulaklığın ışığından rahatsız oluyorsun belki diye demiştim ben ne zaman müsait olunca yapa bilirsin.
Hayır çıkarmaz, Kardeşim oda benim bilgisayarda da Lan giriş ışığı açık herhangi bir sorun çıkarmadı bu zamana kadar..Teşekkürler ilginizi için hocam anakarta bağlı ethernet in oradaki ışık bir sorun çıkarmaz değil mi eğer bunda da bir sey olmazsa rahat rahat uyku çekeyim
Teşekkürler hocam iyi gecelerHayır çıkarmaz, Kardeşim oda benim bilgisayarda da Lan giriş ışığı açık herhangi bir sorun çıkarmadı bu zamana kadar..
'' Power Management Deyip Wake on '' Enabled ise onu Disabled '' Yapınca muhtemelen sönecektir oda emin konuşmuyorum kardeşim söne bilir diyorum.
Eğer içinde bir endişe varsa '' Güç Kaynağından '' Varsa On-Off düğmesi kapata bilirsin için öyle rahat edecekse kardeşim..Teşekkürler hocam iyi geceler