Soru Kasadan Gelen Ses Coil Whine Mı?

Kitat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Gaming gen üzerinden aldığım sistemi dün çalıştırdım. Sistem boştayken bir ses gelmiyor fakat fareyi hareket ettirdiğim zaman ekran kartı tarafında ya ana karttan ya da ekran kartından vzzz diye sed geliyor. Bilgisayar dengeli ayarlarda geldi yüksek performans moduna aldım daha da şiddetlendi. Güç tadartufuna alınca duyulmuyor. Oyunlarda denedim oyuna girince artıyor çıkınca duruyor ses. Coil whine olduğundan şüpheleniyorum. Iade edebiliyor muyum? Üzerinden 14 gün geçmedi

Burak871

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Gaming gen üzerinden aldığım sistemi dün çalıştırdım. Sistem boştayken bir ses gelmiyor fakat fareyi hareket ettirdiğim zaman ekran kartı tarafında ya ana karttan ya da ekran kartından vzzz diye sed geliyor. Bilgisayar dengeli ayarlarda geldi yüksek performans moduna aldım daha da şiddetlendi. Güç tadartufuna alınca duyulmuyor. Oyunlarda denedim oyuna girince artıyor çıkınca duruyor ses. Coil whine olduğundan şüpheleniyorum. Iade edebiliyor muyum? Üzerinden 14 gün geçmedi
bende gaming genden aldım boştayken ses yok fakat csgo gibi oyunlarda ekran kartı ses yapıyor
daha önce böyle şikayetleri görmüştüm ama konduramadım gamingene.....

KS

Kitat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Kasa temperli cam sesi daha iyi dinlemek için vidaları söksem çalışırken sorun olur mu?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,219
Yüksek ihtimalle Coil Whine sesidir. Yük altında girince ses yükseliyor , normalde ise çıkmıyor yada az oluyor. Bu sebepten iade oluyor mu aldığınız yere danışmanız lazım. Ses dışında hiçbir sıkıntı yapmadığını da belirteyim.

KS

Kitat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Yüksek ihtimalle Coil Whine sesidir. Yük altında girince ses yükseliyor , normalde ise çıkmıyor yada az oluyor. Bu sebepten iade oluyor mu aldığınız yere danışmanız lazım. Ses dışında hiçbir sıkıntı yapmadığını da belirteyim.
Hocam çok yüksek ihtmal coil whine ben sistemi hazır halde almıştım sadece ekran kartını mı yollamalıyım yoksa sistsmi mi?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri