Merhaba kırmızı ile işaretlenen yerler vida yuvası gibi mavi ile çektiğim çizgi doğrultusunda yine o yerler varsa oraya fanları bağlamanız lazım. Delikler normal geldi denediniz mi takmayı?Merhaba ben kasama fan aldım ancak alt kısmında vida oturtma yeri yok var ama ufak delikler var yani sığmıyor sizce nasıl oturtabilirim ?
delikler var göremiyorsunuz fenomed isaretlemis , olmazsa bant yada iple idare edebilirsinizMerhaba ben kasama fan aldım ancak alt kısmında vida oturtma yeri yok var ama ufak delikler var yani sığmıyor sizce nasıl oturtabilirim ?
denedim ancak vidalar kalın geliyor o deliklereMerhaba kırmızı ile işaretlenen yerler vida yuvası gibi mavi ile çektiğim çizgi doğrultusunda yine o yerler varsa oraya fanları bağlamanız lazım. Delikler normal geldi denediniz mi takmayı?
Ekli dosyayı görüntüle 16331
Mesajımda düzeltme ve ekleme yaptım görürseniz ona göre hareket sağlayın.denedim ancak vidalar kalın geliyor o deliklere
yakında elektirikçi/nalbur varsa fotoğraf çekilip gösterip de alınabilir.Eğer normal vida olmazsa büyük ihtimalle size bu tür uzun olan vida lazım olacak , ama fanlar bant ya da iple sabitlenmez sağlıklı olmayacağı gibi titreşimle çok ses çıkarır. Yakın teknik servis bilgisayarcı varsa fiyatı 40-50 TL ise 10 adet gibi denemek şartıyla bir tane isteyin olursa satın alın. İnternette 10 adet fiyatı kargo dahil 40-50 TL arası zaten.
Ekli dosyayı görüntüle 16332
evet telefondan fotoğrafını gösterip oralara da sorabilir daha ucuza gelir belki de , malum bizim servis ve bilgisayarcılar meşhur bazı konulardayakında elektirikçi/nalbur varsa fotoğraf çekilip gösterip de alınabilir.
Sorunu alet çantamdaki uzun vidalarla çözdüm her ne kadar boyları tam eşit olmasadaevet telefondan fotoğrafını gösterip oralara da sorabilir daha ucuza gelir belki de , malum bizim servis ve bilgisayarcılar meşhur bazı konulardao yuvanın kaç mm olduğu kasanın bilgi kağıdı varsa ya da internette modeline göre bakabilir ya da şöyle bir şey alıp kökten işi halledecek
Her marka fana uyumlu sessizleştirici vida
Ekli dosyayı görüntüle 16333Ekli dosyayı görüntüle 16334