Kasama Sığar Mı? Msi̇ 110R

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
104
merhabalar, msi 110R kasa kullanıyorum mevcut 3070 eagle dan 3090 suprim x e geçmeyi düşünüyorum, incehesaptan kasamın gpu max boyutu 340mm olarak belirtilmiş, epey de suprim 3090 ise 334mm belirtilmiş 0,6mm boşluk ile kasama sığar mı benzer durumu yaşayan var mı bilgilendirirseniz sevinirim

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
merhabalar, msi 110R kasa kullanıyorum mevcut 3070 eagle dan 3090 suprim x e geçmeyi düşünüyorum, incehesaptan kasamın gpu max boyutu 340mm olarak belirtilmiş, epey de suprim 3090 ise 334mm belirtilmiş 0,6mm boşluk ile kasama sığar mı benzer durumu yaşayan var mı bilgilendirirseniz sevinirim
Yani kağıt üzerinde sığar gibi. Bu arada ekran kartı 336mm benim gördüğüm kadarıyla. En doğrusunu siz ölçersiniz, arkadaki pci kapaklarından ön fanlara kadar bir metre ile ölçün, karar verin.

KS

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
104
Yani kağıt üzerinde sığar gibi. Bu arada ekran kartı 336mm benim gördüğüm kadarıyla. En doğrusunu siz ölçersiniz, arkadaki pci kapaklarından ön fanlara kadar bir metre ile ölçün, karar verin.
yarım santimlik kağıt üzerinde boş görünse de yine de riskli gibi emin olamadım knk akşam bi ölçeyim dediğin gibi

KS

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
104
Muhtemelen ölçünce daha da fazla boşluk çıkacaktır, ön taraftaki radyatör takılma payını da düşüyorlar o uzunluktan.
Yeni ölçebildim iş güç unutmaktan, dediğimiz gibi kağıtda 340mm yazıyor ama kendim ölçtüğümde 360-370mm civarı geldi, bilgilendirdiğin içinde sağol knkm.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri