Kasama Sıvı Soğutucu Takıyorum Fakat Istediğim Gibi Çalışmıyor

dmrlk44

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Goat v4 aldım ve sıvı soğutucu takmaya çalışırken şu sorunu yaşıyorum,Anakartım B760m p pro , anakartım da pump fan pini yok , dolayısıyla alternatif yollar olan ,pump fan kablosunu cpu fana taktım, cpu fanı da system fana taktım fakat soğutucu fanları çok dengesiz devirlerde çalışıyor,ya sürekli en yüksek devirde ya da bir artıp bir düşüyor, lütfen yardımcı olun çözemedim kaç saattir.

kuru cacık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
773
pump fan kablosunu sys fana takın.radyatör fanlarından gelenide,cpu fan soketine.

KS

dmrlk44

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
pump fan kablosunu sys fana takın.radyatör fanlarından gelenide,cpu fan soketine.
Hocam şimdi biosdan yaptım da ,bu sefer biraz yüksek devirde sabit çalışınca pompadan cızırtı sesi geliyor , moralim çok bozuldu , deepcool ls520 ,iade etsem kabul edilir mi acaba sence?

kuru cacık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
773
Cızırtı dediğin sıvı sesi gibi bi şey ise,pek kabul etmiyebilirler. Devri biraz düşür olmazsa.

İşlemci neydi senin.

KS

dmrlk44

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Cızırtı dediğin sıvı sesi gibi bi şey ise,pek kabul etmiyebilirler. Devri biraz düşür olmazsa.

İşlemci neydi senin.
Sıvı sesi değil hocam bildiğin bizzat sesli cız etme sesi, linkini atıyorum hatta direkt bu şekilde.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri