- Tepki
- 0
şuan rtx 3060 i5 10400f pc yi 20k ya satmak mantıklı mı aynı bütceye pc bulabilir miyim sıfır
20k alıcı bulduysan o sisteme arkana bile bakma hemen ver gitsin bulursun.şuan rtx 3060 i5 10400f pc yi 20k ya satmak mantıklı mı aynı bütceye pc bulabilir miyim sıfır
Adam kendi sistemini satıp parayla hazır sistem alabilirmiyim diyor mining ne alaka ?hocam sakın öyle bir şeye girmeyin derim pc piyasası çok durgun ve tehlikeli mining bittiği için piyasada miningli çok fazla kart var sıfırdada o paraya ancak özel sistemleri beklemelisiniz derim ama şunudaq söyleyeyim hayatta bazen risk almak gerekir
sıfır çok zor alabileği için 2. ele hiç girmesin diye diyorumAdam kendi sistemini satıp parayla hazır sistem alabilirmiyim diyor mining ne alaka ?
hocam birde bir şey sorabilir miyim size ?Adam kendi sistemini satıp parayla hazır sistem alabilirmiyim diyor mining ne alaka ?
hocam bende onu dedimya ve bir şey sorabilir miyim ?20k neden zor alsın ? Kampanyayla 4060 yada AMD kartlı mis gibi sistemler geliyor. Şuan elindekinden kat be kat iyi ?
?20k neden zor alsın ? Kampanyayla 4060 yada AMD kartlı mis gibi sistemler geliyor. Şuan elindekinden kat be kat iyi ?
yazsan cevaplanırdı, 2 saat sorabilirmiyim demektenseartık sorumu sorabilir miyim
biraz vicdan dışı evet, sattığı kişi sonradan kazık yediğini anlayıp beddua ederse sıkıntı .dbu yorumumdan dolayı belki de tepki alacam ama ben yine de söyleyeceğimden geri kalmayayım
şuan rtx 3060 i5 10400f pc yi 20k ya satmak mantıklı mı
sorusunun mantık kısmına cevap vermek yerine
20k ya bu sistemi satmak vicdanlı bir davranış değildir diyeyim
(sistemde çok özel sıvı soğutmalar vardır 2 tb m2 vardır filan başka bir şey ama klasik bir fiyat performans sistemi ise hiç vicdani değil)
Arkadaşlar yakın zamanda anakart işlemci RAM alacağım 2 ilan arasında kaldım. İlanlardaki anakart yongaları aynı tek fark işlemci bende hangisi daha iyi diye araştırdım fakat bir sonuç bulamadım işlemciler söyle:yazsan cevaplanırdı, 2 saat sorabilirmiyim demektense
biraz vicdan dışı evet, sattığı kişi sonradan kazık yediğini anlayıp beddua ederse sıkıntı .d
bu soruyu başkasının yardım istediği bir postta sorup arkadaşın postunu kirletmek yerine kendinize ait bir post neden açmıyorsunuz acabaArkadaşlar yakın zamanda anakart işlemci RAM alacağım 2 ilan arasında kaldım. İlanlardaki anakart yongaları aynı tek fark işlemci bende hangisi daha iyi diye araştırdım fakat bir sonuç bulamadım işlemciler söyle:
Intel Core 2 Duo E7500.
-
AMD Athlon II X4 640 Processor.
Hangisi daha iyi fark var mı varsa bile ne kadar fark var söyler misiniz? Ha son olarak ben bu işlemcileri R7 240 4 GB ile kullanacağım aklınızda olsun.
acaba 1,5 aydır 1allahın kulu bir şey yazmadığı için olabilir mi kimse keyfinden yazmıyor burayabu soruyu başkasının yardım istediği bir postta sorup arkadaşın postunu kirletmek yerine kendinize ait bir post neden açmıyorsunuz acaba
Konun geride kalmış ya konuna up yaz ki yukarılara çıksın yada yeni konu aç millet nerden görücek ki yoksa?acaba 1,5 aydır 1allahın kulu bir şey yazmadığı için olabilir mi kimse keyfinden yazmıyor buraya
diyor ki eğer uzunca bir süre açtığınız posta bir yorum gelmedi ise