Soru Kasamı Ne Kadar'a Satabilirim?

kontkarakola

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
şuan rtx 3060 i5 10400f pc yi 20k ya satmak mantıklı mı aynı bütceye pc bulabilir miyim sıfır

Şahinbey189

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam sakın öyle bir şeye girmeyin derim pc piyasası çok durgun ve tehlikeli mining bittiği için piyasada miningli çok fazla kart var sıfırdada o paraya ancak özel sistemleri beklemelisiniz derim ama şunudaq söyleyeyim hayatta bazen risk almak gerekir

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
185
hocam sakın öyle bir şeye girmeyin derim pc piyasası çok durgun ve tehlikeli mining bittiği için piyasada miningli çok fazla kart var sıfırdada o paraya ancak özel sistemleri beklemelisiniz derim ama şunudaq söyleyeyim hayatta bazen risk almak gerekir
Adam kendi sistemini satıp parayla hazır sistem alabilirmiyim diyor mining ne alaka ?

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
185
20k neden zor alsın ? Kampanyayla 4060 yada AMD kartlı mis gibi sistemler geliyor. Şuan elindekinden kat be kat iyi ?

Şahinbey189

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Son düzenleme:

arc7900ti

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
79
bu yorumumdan dolayı belki de tepki alacam ama ben yine de söyleyeceğimden geri kalmayayım

şuan rtx 3060 i5 10400f pc yi 20k ya satmak mantıklı mı
sorusunun mantık kısmına cevap vermek yerine
20k ya bu sistemi satmak vicdanlı bir davranış değildir diyeyim

(sistemde çok özel sıvı soğutmalar vardır 2 tb m2 vardır filan başka bir şey ama klasik bir fiyat performans sistemi ise hiç vicdani değil)

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
90
artık sorumu sorabilir miyim
yazsan cevaplanırdı, 2 saat sorabilirmiyim demektense

bu yorumumdan dolayı belki de tepki alacam ama ben yine de söyleyeceğimden geri kalmayayım

şuan rtx 3060 i5 10400f pc yi 20k ya satmak mantıklı mı
sorusunun mantık kısmına cevap vermek yerine
20k ya bu sistemi satmak vicdanlı bir davranış değildir diyeyim

(sistemde çok özel sıvı soğutmalar vardır 2 tb m2 vardır filan başka bir şey ama klasik bir fiyat performans sistemi ise hiç vicdani değil)
biraz vicdan dışı evet, sattığı kişi sonradan kazık yediğini anlayıp beddua ederse sıkıntı .d

Şahinbey189

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yazsan cevaplanırdı, 2 saat sorabilirmiyim demektense

biraz vicdan dışı evet, sattığı kişi sonradan kazık yediğini anlayıp beddua ederse sıkıntı .d
Arkadaşlar yakın zamanda anakart işlemci RAM alacağım 2 ilan arasında kaldım. İlanlardaki anakart yongaları aynı tek fark işlemci bende hangisi daha iyi diye araştırdım fakat bir sonuç bulamadım işlemciler söyle:

Intel Core 2 Duo E7500.
-
AMD Athlon II X4 640 Processor.

Hangisi daha iyi fark var mı varsa bile ne kadar fark var söyler misiniz? Ha son olarak ben bu işlemcileri R7 240 4 GB ile kullanacağım aklınızda olsun.

arc7900ti

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
79
Arkadaşlar yakın zamanda anakart işlemci RAM alacağım 2 ilan arasında kaldım. İlanlardaki anakart yongaları aynı tek fark işlemci bende hangisi daha iyi diye araştırdım fakat bir sonuç bulamadım işlemciler söyle:

Intel Core 2 Duo E7500.
-
AMD Athlon II X4 640 Processor.

Hangisi daha iyi fark var mı varsa bile ne kadar fark var söyler misiniz? Ha son olarak ben bu işlemcileri R7 240 4 GB ile kullanacağım aklınızda olsun.
bu soruyu başkasının yardım istediği bir postta sorup arkadaşın postunu kirletmek yerine kendinize ait bir post neden açmıyorsunuz acaba

arc7900ti

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
79
diyor ki eğer uzunca bir süre açtığınız posta bir yorum gelmedi ise
kendi postunuza bir şeyler yazsanız üst sıralara çıkar (genelde bunun için up yazarlar)
ve yine üst sıralarda görüntülenir cevap verilebilme ihtimali artar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri