Yardım Kasamı Temizledikten Sistem Kendisini Sürekli Yeniden Başlatıyor

yavuzagyar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. yaklaşık 4-5 gündür bu sorunla uğraşıyorum sorunumu hemen alta yazıyım.

Yaklaşık 4-5 gün önce bilgisayar kasamdaki her şeyi söküp kasamın fanlarını temizledim anakartın üzerindeki tozları yumuşak fırça yardımı ile bastırmadan temizledim fanları kulak çubuğuna kolonya döküp fanları sildim kasayıda hafif nemli bir bez yardımı ile sildim ve işlemcinin termal macununu yeniledim. Her şeyi tamamladım toplamaya karar verdim düzgün topladığıma adım gibi eminim işlemcinin pinlerine zarar vermedim ram slotlarına zarar vermedim , her neyse sorunum tam sistemi geri topladıktan sonra başladı. Sistemi kurdum ilk bi salonda televizyonda denemek istedim çalışıp çalışmayacağını görmek için sorunsuz çalıştı ancak 10 20 dakika sonra sistem boştayken olsun veya yük altındayken olsun kendisini yeniden başlatıp şifre girme ekranına geliyor 4-5 gündür bununla uğraşıyorum yapmadığım şey kalmadı kafayı yemek üzereyim yemin ederim bilgisayar kullanmaktan soğudum internette ki her şeyi denedim ramleri çıkarıp tek tek denedim yine olmadı biosu sıfırladım yine olmadı format attım yine olmadı anakartımda 4 ram slotu vardı hepsi 8gblık ram ile doluydu 32 GB olarak görüyordu dün akşam ne olduysa 3. Ve 4. Slotlar çalışmamaya başladı ilk 2 slotu kullanabiliyorum sadece sorun üstüne sorun oluştu.

Fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri