içeriye hava girmiyor.sıvı soğutmamı taktırdım ama fanın yönleri pek fazla hoşuma gitmedi bi sormak istedim
ekran kartım hava çekiyor sadece o kadariçeriye hava girmiyor.
üstekini içeriye hava vericek gibi ayarlayabilirsiniz zaten öyle ayarlarsanız 3 tane dışarıya hava vericek fanınız oluyor.ekran kartım hava çekiyor sadece o kadar
çarşamba günü bu fanı buraya hava almasını sağlayacak şekilde aldım ama üsttekinide çevireyimmi daha sağlıklı olurmuüstekini içeriye hava vericek gibi ayarlayabilirsiniz zaten öyle ayarlarsanız 3 tane dışarıya hava vericek fanınız oluyor.
böyle deneyin performanslarını karşılaştırın.
O iki fan ı egzos olarak kullanıyosan olmaz hocam, nerden hava girecek de onlar havayı atacaksıvı soğutmamı taktırdım ama fanın yönleri pek fazla hoşuma gitmedi bi sormak istedim
kasada radyatörü saymadan 3 fan var 2 si atıyo 1 i çekiyo ekran kartıma ancak radyatöre sıcak hava vuruyo dışarıya atıyo ısınmıyo ancak endişeleniyorum bida kasamın tanıtımlarını izlerken herkez fanı iç tarafa takmış benim tam tersi takan adama sormadımda sonradan fark ettimO iki fan ı egzos olarak kullanıyosan olmaz hocam, nerden hava girecek de onlar havayı atacak
ya foto karışık ama benim arkada 2 tane fan var kasanın üstünde 1 tane arkalardan biri çekiyo sadeceüsttki tam gözükmüyor içeriye hava vericek gibi yapın
Hocam radyatör ü sayma onu geç, onun dışında kasa içerisinde 3 adet fan var, bu fanlardan 2 tanesi kasa içine hava üflüyo 1 i de kasa dışına hava üflüyo. Doğrumudur.kasada radyatörü saymadan 3 fan var 2 si atıyo 1 i çekiyo ekran kartıma ancak radyatöre sıcak hava vuruyo dışarıya atıyo ısınmıyo ancak endişeleniyorum bida kasamın tanıtımlarını izlerken herkez fanı iç tarafa takmış benim tam tersi takan adama sormadımda sonradan fark ettim
ya foto karışık ama benim arkada 2 tane fan var kasanın üstünde 1 tane arkalardan biri çekiyo sadece
ayrıca en son yaptığım fanı kasanın içinde sığdıramadığım için dışarı taktım sorun olurmu :d
hayır 2 si dışa 1 i içeHocam radyatör ü sayma onu geç, onun dışında kasa içerisinde 3 adet fan var, bu fanlardan 2 tanesi kasa içine hava üflüyo 1 i de kasa dışına hava üflüyo. Doğrumudur.
Bence tam tersini yap hocam.hayır 2 si dışa 1 i içe
tamamdır hocam yapıcam ozaman sizce radyatörüme de soğuk hava vururmuBence tam tersini yap hocam.
Dostum radyatörünü zaten 2 tane fan soğutuyo, radyatörün ısınan havası da dışarıya çıkıyo ön tarafdan o yüzden onu takma kafanatamamdır hocam yapıcam ozaman sizce radyatörüme de soğuk hava vururmu
hmm tamamdır hocam sağol ısınan hava tekrardan radyatöre vuruyo diye endişelenmiştimDostum radyatörünü zaten 2 tane fan soğutuyo, radyatörün ısınan havası da dışarıya çıkıyo ön tarafdan o yüzden onu takma kafana