Kasamın Üst Usb Portu Çalışmıyor

Emre811

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Selam arkadaşlar, bitfenix nova mesh SE kasaya ve B450M K anakarta sahibim fakat kasanın 2 tane USB 3.0 portundan 1 tanesi çalışmıyor. Anakart USB'lerde sıkıntı yok fakat üstteki 2 tane 3.0 portunun 1'i çalışmıyor. USB 30 şeyi takılı ucu mavi olan anakarta fakat F USB 1 ve F USB 2 şeyleri boş o yüzden mi? Bilgisayar yeni aldım İtopya'dan sıkıntı takılı olmayan kablomu yoksa? herhangi bir ek kablo çekilmemiş

KeremANL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Driver kaynaklı olabilir driverler hakkında bilgin yoksa Driver booster uygulanmasını yükle eğer düzelmesse anakart tan bağlı kabloyu çıkar tak düzelmesse yedek kablo varsa tak oda olmassa bilemeyeceğim

KS

Emre811

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Driver kaynaklı olduğunu sanmıyorum çünkü sadece 1 inde var bu sorun çıkarttım taktım ama hala sonuç yok maalesef
Driver kaynaklı olabilir driverler hakkında bilgin yoksa Driver booster uygulanmasını yükle eğer düzelmesse anakart tan bağlı kabloyu çıkar tak düzelmesse yedek kablo varsa tak oda olmassa bilemeyeceğim

KeremANL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Kablo da veya pinlerde sorun olabilir belki

KS

Emre811

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Kablo da veya pinlerde sorun olabilir belki
Olabilir hocam pinlerde felan tam bilmiyorum ama ben yarın müşteri hizmetleri ile görüşeyim garantiye yollamaya karar verdim çünkü daha yeni 3 günlük ne olabilir ki

KeremANL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Olabilir hocam pinlerde felan tam bilmiyorum ama ben yarın müşteri hizmetleri ile görüşeyim garantiye yollamaya karar verdim çünkü daha yeni 3 günlük ne olabilir ki
Ben yollamadım üşenirdim gelmesini beklemeye küçük bir hata ama garantiye yollamak en doğru çözüm çünkü küçük bir hatada olsa cihaz yeni

KS

Emre811

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ben yollamadım üşenirdim gelmesini beklemeye küçük bir hata ama garantiye yollamak en doğru çözüm çünkü küçük bir hatada olsa cihaz yeni
Evet bende çok üşeniyorum açıkçası hala faturası bile e postama gelmedi onu bekliycem felan oo çok iş ama olsun yeni farkettim hatayı o kadarda memnundum inşallah garanti üzmez

KeremANL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Fatura bana pc gelmeden 1 gün önce geldi epostadan itopyadan aldığımda

KS

Emre811

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Fatura bana pc gelmeden 1 gün önce geldi epostadan itopyadan aldığımda
Müşteri temsilcisine tekrardan iletirim daha erken yollarlar e postama o zaman teşekkürler yardımınız için inşallah garanti erken gelir 👍

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri