Soru Kasanın Fandaki Renginin Dönme Hızını Nasıl Artırırım?

doekes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
kasanın fanlarını döner moda aldığımda yavaş yavaş dönuyor gibi gorunuyor bunu nasıl düzeltirim bilen varmı?
mesela bazı klavyelerde oluyorya fnle yön tuşuna basıtıgımızda hızlanıyr onun gibi
kasa:deepcool m 55

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Anakartınız da ARGB Fan giriş soketleri bulunuyorsa kendi yazılımı ile renkleri efektlerini kontrol edebilirsiniz. Diğer yöntem kasa ile birlikte gelen montajı yapıldıysa fan kontrolcüsü üzerinde tuşlar vardır A,B,C Şeklinde o tuşlardan ya da kumandasından ayarlayabilirsiniz.

fan kontrolcü.jpg

KS

doekes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Anakartınız da ARGB Fan giriş soketleri bulunuyorsa kendi yazılımı ile renkleri efektlerini kontrol edebilirsiniz. Diğer yöntem kasa ile birlikte gelen montajı yapıldıysa fan kontrolcüsü üzerinde tuşlar vardır A,B,C Şeklinde o tuşlardan ya da kumandasından ayarlayabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 42061
hocam kasanın argb fakat kontrol tuşu var reset tuşunun altında ordan sadece modu değiştiriliyor
anakrtımdada yok malesef kontrol pini

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
hocam kasanın argb fakat kontrol tuşu var reset tuşunun altında ordan sadece modu değiştiriliyor
anakrtımdada yok malesef kontrol pini
Reset tuşunun altındaki o mod tuşuna bağlantı fan kontrolcüsünden geliyor. Fan kontrolcüsü olmadan mod tuşu da direk bağlantı yapılamaz çalışmaz yani, kasanın sağ kapağını açtığınızda ya da alt kısmında mutlaka kontrolcü vardır oradan ayarlanır. Kontolcü ilk çıkan klasik versiyonlardan ise üzerinde tuş yoksa tam olarak ayar yapamassınız kontrolcüyü değiştirmeniz lazım.

KS

doekes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Reset tuşunun altındaki o mod tuşuna bağlantı fan kontrolcüsünden geliyor. Fan kontrolcüsü olmadan mod tuşu da direk bağlantı yapılamaz çalışmaz yani, kasanın sağ kapağını açtığınızda ya da alt kısmında mutlaka kontrolcü vardır oradan ayarlanır. Kontolcü ilk çıkan klasik versiyonlardan ise üzerinde tuş yoksa tam olarak ayar yapamassınız kontrolcüyü değiştirmeniz lazım.
şöyle bişey almayı düşünuyorum

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
şöyle bişey almayı düşünuyorum
Güzel ürün fanları daha kolay kontrol edersiniz kasanızdaki kontrolcü yeterli değil mi ?

KS

doekes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Güzel ürün fanları daha kolay kontrol edersiniz kasanızdaki kontrolcü yeterli değil mi ?
yeterli hocam fakat böyle hareketli dönme modunda olunca kasa kasa dönuyor gibi daha akıcı bir görübtü istiyorum ben onu burdan kontrol edebilirmiyim?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri