hocam kasanın argb fakat kontrol tuşu var reset tuşunun altında ordan sadece modu değiştiriliyorAnakartınız da ARGB Fan giriş soketleri bulunuyorsa kendi yazılımı ile renkleri efektlerini kontrol edebilirsiniz. Diğer yöntem kasa ile birlikte gelen montajı yapıldıysa fan kontrolcüsü üzerinde tuşlar vardır A,B,C Şeklinde o tuşlardan ya da kumandasından ayarlayabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 42061
Reset tuşunun altındaki o mod tuşuna bağlantı fan kontrolcüsünden geliyor. Fan kontrolcüsü olmadan mod tuşu da direk bağlantı yapılamaz çalışmaz yani, kasanın sağ kapağını açtığınızda ya da alt kısmında mutlaka kontrolcü vardır oradan ayarlanır. Kontolcü ilk çıkan klasik versiyonlardan ise üzerinde tuş yoksa tam olarak ayar yapamassınız kontrolcüyü değiştirmeniz lazım.hocam kasanın argb fakat kontrol tuşu var reset tuşunun altında ordan sadece modu değiştiriliyor
anakrtımdada yok malesef kontrol pini
Reset tuşunun altındaki o mod tuşuna bağlantı fan kontrolcüsünden geliyor. Fan kontrolcüsü olmadan mod tuşu da direk bağlantı yapılamaz çalışmaz yani, kasanın sağ kapağını açtığınızda ya da alt kısmında mutlaka kontrolcü vardır oradan ayarlanır. Kontolcü ilk çıkan klasik versiyonlardan ise üzerinde tuş yoksa tam olarak ayar yapamassınız kontrolcüyü değiştirmeniz lazım.
Güzel ürün fanları daha kolay kontrol edersiniz kasanızdaki kontrolcü yeterli değil mi ?şöyle bişey almayı düşünuyorum![]()
Dark ARGB Hub 6 Fan Takılabilir, 6 x 3pin ARGB + 6 x 3 Pin Fan Çoklayıcı (DKCKHUBARGB) - Fan Kontrolcü - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Untitled 1 .auto-style2 { color: #FF9900; } .auto-style5 { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-weight: bold; font-size: 14pt; } .auto-style6 { border-width: 0; } .auto-style7 { color: #FF9900; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 14pt; } .auto-style8 {...www.teknobiyotik.com
yeterli hocam fakat böyle hareketli dönme modunda olunca kasa kasa dönuyor gibi daha akıcı bir görübtü istiyorum ben onu burdan kontrol edebilirmiyim?Güzel ürün fanları daha kolay kontrol edersiniz kasanızdaki kontrolcü yeterli değil mi ?
Evet kontrol edebilirsiniz.yeterli hocam fakat böyle hareketli dönme modunda olunca kasa kasa dönuyor gibi daha akıcı bir görübtü istiyorum ben onu burdan kontrol edebilirmiyim?
anladım hocam sağolunEvet kontrol edebilirsiniz.