Soru Kasanın Içeriğini Nereden Ogrenebilirim?

Mehmet Topalak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ramin anakartın ve diğer bileşenlerin içeriğinin ince ayrıntısına kadar nerede öğrenebilirim

shizo skit

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam pek anlamadım dediğinizi ama Epey.com sitesi bilgilendirmek ve farklılıklara bakmak adına baya iyi bir site.

KS

Mehmet Topalak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Toplama olarak aldım bilgisayarı içindeki remin kaç mb hızı var anakartın özellikleri nedir bilmiyorum bunu öğrenmek için

shizo skit

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Windows arama çubuğuna Msinfo32 yazın hocam hepsi orada gözükür. Daha basit ve temel arıyorsanız Bilgisayarım klasörüne sağ tık yapıp özelliklere tıklayın. Ram'lerin MHZ'sini öğrenmek için de; ctrl+alt+delete tuşuna tıklayarak görev yöneticisine gidin ve performans sekmesine tıklayın.

Son düzenleme:
KS

Mehmet Topalak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Windows arama çubuğuna Msinfo32 yazın hocam hepsi orada gözükür. Daha basit ve temel arıyorsanız Bilgisayarım klasörüne sağ tık yapıp özelliklere tıklayın. Ram'lerin MHZ'sini öğrenmek için de; ctrl+shift+delete tuşuna tıklayarak görev yöneticisine gidin ve performans sekmesine tıklayın.
Sadece Ram değil bütün bileşenleri gözüküyor demi Msinfo’da

bilesenleri kutulaerini yollamadilar mi
2 sene önce hediye olarak alındı şimdi yenilemek istiyorum bileşenleri

shizo skit

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Sadece Ram değil bütün bileşenleri gözüküyor demi Msinfo’da

Evet hocam, diğerlerini görebilirsiniz. Bios sürümünü, Bios'la alakalı bilgileri, Kaç GB Ram olduğu, kaç GB SSD olduğu vs. Yine de bu yazdıklarımın hepsini deneyin. Bios ekranından da görebilirsiniz bileşenlerinizi. Her Bios'un kendi arayüzü, farklı yolları var. Araştırıp bulabilirsiniz.

KS

Mehmet Topalak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Evet hocam, diğerlerini görebilirsiniz. Bios sürümünü, Bios'la alakalı bilgileri, Kaç GB Ram olduğu, kaç GB SSD olduğu vs. Yine de bu yazdıklarımın hepsini deneyin. Bios ekranından da görebilirsiniz bileşenlerinizi. Her Bios'un kendi arayüzü, farklı yolları var. Araştırıp bulabilirsiniz.
Eyvallah hocam sağ olun

Hocam windows aratma yerine ''dxdiag'' yazın gösterir.
Sağ ol hocam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri