- Tepki
- 2
Baska monitorde dene acilacak mi diyeEkli dosyayı görüntüle 32029Merhaba dün biraz ets2 oynayayım dedim ve bilgisayarın tuşuna bastım o anda kasanın LED’leri yandı ama görüntü gelmedi klavye ve mouseninde LED’leri yanmadı statik elektrik boşalttım gene denedim gene aynısı oldu fotoğraf taki gibi monitör açık beyaz ışık yanıyor
Denedim olmadıDisplayport kablonun bozulmuş olabilir fotoğrafta ucu eğik gibi başka bir kablo dene
YokkiBaska monitorde dene acilacak mi diye
Tv?Denedim olmadı
Yokki![]()
Oki deniyorum
başka monitörde deneyin gelmiyorsa bios pilini cıkartıp çalıştırın 10 15 dk sonra tekrar takınEkli dosyayı görüntüle 32029Merhaba dün biraz ets2 oynayayım dedim ve bilgisayarın tuşuna bastım o anda kasanın LED’leri yandı ama görüntü gelmedi klavye ve mouseninde LED’leri yanmadı statik elektrik boşalttım gene denedim gene aynısı oldu fotoğraf taki gibi monitör açık beyaz ışık yanıyor
Denedim görüntü gelmedi
3 saat sonra denicem sistemin yanında değilim şuanbaşka monitörde deneyin gelmiyorsa bios pilini cıkartıp çalıştırın 10 15 dk sonra tekrar takın
Olmadı abibaşka monitörde deneyin gelmiyorsa bios pilini cıkartıp çalıştırın 10 15 dk sonra tekrar takın
Hayır işin kötüsü anakart üzerinde ez debug ledlerde yokbaşka monitörde deneyin gelmiyorsa bios pilini cıkartıp çalıştırın 10 15 dk sonra tekrar takın
başka bir monitörde denediniz mi, denediyseniz artık anakarta sorun vardır.Hayır işin kötüsü anakart üzerinde ez debug ledlerde yok