Kasaya Kontrolcü Bağlama

DenV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar

PHANTEKS P360A​

marka kasa aldım lakin kasada reset butonu kablosu çıkmıyor bu yüzden reset butonunu sıvı soğutma rgb kontrolü olarak atayamıyorum
kasadaki fanlar rgb lakin onlarıda kontrol edemiyorum anakart üzerinden açtığımda rengarenk yanmaya başlıyor msi yazılımı ile denedim ama aç kapa oluyor başka ayar yapılamıyor
bende o yüzden kontrolcü alıcam lakin soğutu ve kasa fanları kontrolcüye bağlanabiliyor mu bunu bilmiyorum
ve kontrolcüye bağlarken fanları direkt olarak kontrolcüye bağlayıp mı kontrol ediyoruz daha önce kontrolcü kullanmadım reset butonuyla değiştiriyordum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Anakartım msi b550a pro

KS

DenV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
videoda anakart bağlantılarını anlatıyor bundan bağımsız olarak kontrolcü aldım ama kontrolcü 6 pinliymiş fanları kontrol etmemiştim kasamdaki fanlar 4 pinli ve 6 pin girişe girmiyor 4 pin kontrolcü aradığımda çoklayıcılar var ama kontrolcü bulamadım nası bağlamam gerekiyor anakarta giden fanı bağlayacağım bir çoklayıcı kablo mu almalıyım

KS

DenV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
videoda anakart bağlantılarını anlatıyor bundan bağımsız olarak kontrolcü aldım ama kontrolcü 6 pinliymiş fanları kontrol etmemiştim kasamdaki fanlar 4 pinli ve 6 pin girişe girmiyor 4 pin kontrolcü aradığımda çoklayıcılar var ama kontrolcü bulamadım nası bağlamam gerekiyor anakarta giden fanı bağlayacağım bir çoklayıcı kablo mu almalıyım
1712188429879.png

bu kontrolcü olur mu hocam 4 pin girişi var ama emin olmak istiyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri