Merhabalar
kasadaki fanlar rgb lakin onlarıda kontrol edemiyorum anakart üzerinden açtığımda rengarenk yanmaya başlıyor msi yazılımı ile denedim ama aç kapa oluyor başka ayar yapılamıyor
bende o yüzden kontrolcü alıcam lakin soğutu ve kasa fanları kontrolcüye bağlanabiliyor mu bunu bilmiyorum
ve kontrolcüye bağlarken fanları direkt olarak kontrolcüye bağlayıp mı kontrol ediyoruz daha önce kontrolcü kullanmadım reset butonuyla değiştiriyordum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Anakartım msi b550a pro
PHANTEKS P360A
marka kasa aldım lakin kasada reset butonu kablosu çıkmıyor bu yüzden reset butonunu sıvı soğutma rgb kontrolü olarak atayamıyorumkasadaki fanlar rgb lakin onlarıda kontrol edemiyorum anakart üzerinden açtığımda rengarenk yanmaya başlıyor msi yazılımı ile denedim ama aç kapa oluyor başka ayar yapılamıyor
bende o yüzden kontrolcü alıcam lakin soğutu ve kasa fanları kontrolcüye bağlanabiliyor mu bunu bilmiyorum
ve kontrolcüye bağlarken fanları direkt olarak kontrolcüye bağlayıp mı kontrol ediyoruz daha önce kontrolcü kullanmadım reset butonuyla değiştiriyordum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Anakartım msi b550a pro