eğer ekran kartı kasaya giriyorsa fanlara çarpıyorsa ortadaki birtane fanı sökebilirsiniz ama ekran kartı kasadan girmiyorsa tek çare kasayı değiştirmekArkadaşlar oğluma aldığım hazır sistem geldi ama bu ekran kartı takılı gelmemiş ben bunu kasaya nasıl sığdıracağım
Sistem elraen gg
kasa modeli nedirArkadaşlar oğluma aldığım hazır sistem geldi ama bu ekran kartı takılı gelmemiş ben bunu kasaya nasıl sığdıracağım
Sistem elraen gg
tuf gt 301 benziyor büyük ihtimalle okasa modeli nedir
kasada ki ortadaki fanı sökmem gerekiyor dimi hocamtuf gt 301 benziyor büyük ihtimalle o
Böyle bir şeyin olmaması gerekiyor.kasada ki ortadaki fanı sökmem gerekiyor dimi hocam
eğer ekran kartı ona deyiyorsa sökmen gerek evetkasada ki ortadaki fanı sökmem gerekiyor dimi hocam
söktüğün fanı üste takabilrsin keşke ekran kartını kasaya göre alsaydın hocamkasada ki ortadaki fanı sökmem gerekiyor dimi hocam
maalesef ki fan izin vermiyorEğik açıyla oturma yerine sıfır gibi olsa da oturuyor olması lazım. Eğer değilse çok saçma iş yapmışlar.
Hocam anlamıyorum ki ben hangisini alayım diye konu açtım elraen gg diyince herkes hemen aldımsöktüğün fanı üste takabilrsin keşke ekran kartını kasaya göre alsaydın hocam
tek çare fanı sök ortadakini çıkarmaalesef ki fan izin vermiyor
Oğluma hediye aldığım icin anlamıyorum da fanı nereden sökeceğimi bile bilmiyorumsöktüğün fanı üste takabilrsin keşke ekran kartını kasaya göre alsaydın hocam
onun orada vidaları olucak ön ızgaranında çıkması lazım arka kapak tanda kablosunu sökmen laızm hocam yotubdan bakın derimOğluma hediye aldığım icin anlamıyorum da fanı nereden sökeceğimi bile bilmiyorum
Hazır sistem mi?maalesef ki fan izin vermiyor
Hocam anlamıyorum ki ben hangisini alayım diye konu açtım elraen gg diyince herkes hemen aldım
Doğrudur hocam, ya yapılmadı ya da adamlar çok büyük saçmalık yaptı. Ekran kartı sığmayan ve takılamayan modeli nasıl göndermişler. Stok sorunu için kasa değişmiş olabilir mi?maalesef ki fan izin vermiyor
aldığın sitenin linki varmıDoğrudur hocam, ya yapılmadı ya da adamlar çok büyük saçmalık yaptı. Ekran kartı sığmayan ve takılamayan modeli nasıl göndermişler. Stok sorunu için kasa değişmiş olabilir mi?
evet hazır sistemHazır sistem mi?
Sığması lazım fanı söküp denediniz mi?evet hazır sistem