Selam, öncelikle bu kasma vs. sıkıntıları başladı sonra reset atma , kapanma... şimdi ise canıma tak etti konu açayım dedim 
Genellikle csgo, dota 2 , pubg ve aom oynayan biriyim. Csgo'da fps 100 ve üzeri olmasına rağmen bilgisayarda anlayamadığım kritik noktalarda kasma meydana geliyor (takılma vs. yok bildiğin 40 fps oynuyormuşum gibi). Şu son paylaştığınız videoda gördüydüm bilgisayar yetersiz güç alırsa ne olur diye orda kafama tak etti acaba psu yetersizliğinden kaynaklanma gibi bir ihtimal var mı? dota cs vs. bütün oyunlarda ara sıra hissettiriyor ve hele ki aom gibi güç istemeyen bir oyunda... varsa bir fikriniz paylaşmaktan çekinmeyin lütfen ,teşekkürler. :heart:
MOTHERBOARD: Wibtek h61-mx2-0-888
ːCPU: INTEL i5 3570 3.40 ghz
ːGPU: R7 240 4GB PAYLAŞIMLI
RAM : 8 GB GSKILL 1600 MHZ CL9
MONITOR: SAMSUNG S22B300 75 HZ 5MS
Windows 10 pro
PSU [font=Arial, Helvetica, sans-serif]Valx VL-012 430W[/font]
Genellikle csgo, dota 2 , pubg ve aom oynayan biriyim. Csgo'da fps 100 ve üzeri olmasına rağmen bilgisayarda anlayamadığım kritik noktalarda kasma meydana geliyor (takılma vs. yok bildiğin 40 fps oynuyormuşum gibi). Şu son paylaştığınız videoda gördüydüm bilgisayar yetersiz güç alırsa ne olur diye orda kafama tak etti acaba psu yetersizliğinden kaynaklanma gibi bir ihtimal var mı? dota cs vs. bütün oyunlarda ara sıra hissettiriyor ve hele ki aom gibi güç istemeyen bir oyunda... varsa bir fikriniz paylaşmaktan çekinmeyin lütfen ,teşekkürler. :heart:
MOTHERBOARD: Wibtek h61-mx2-0-888
ːCPU: INTEL i5 3570 3.40 ghz
ːGPU: R7 240 4GB PAYLAŞIMLI
RAM : 8 GB GSKILL 1600 MHZ CL9
MONITOR: SAMSUNG S22B300 75 HZ 5MS
Windows 10 pro
PSU [font=Arial, Helvetica, sans-serif]Valx VL-012 430W[/font]