Soru Kc3000 1024Gb Garanti Süresi Ne Kadar?

MEDAXs

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
Kingstonun sitesinde garantisi sınırlı 5 yıl yazıyor fakat satın alınan sitelerde hb trendyol vb. 2yıl garanti yazıyor 2 yıkdan sonra arıza olursa nasıl yol izlenicek bilgisi olan var mı?

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
ssdlerde arıza durumu çok nadir olur zaten ssdlerin ömrü var belli bir yazma oranı olunca ssd kullanılmıyor ama 2 yılda bozulmazsa bozulacağını sanmam daha doğrusu hiç denk gelmedim

KS

MEDAXs

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
ssdlerde arıza durumu çok nadir olur zaten ssdlerin ömrü var belli bir yazma oranı olunca ssd kullanılmıyor ama 2 yılda bozulmazsa bozulacağını sanmam daha doğrusu hiç denk gelmedim
Bozulmaz zaten fabrikasyon sorunu yoksa gözüm gibi bakıyorum bütün parçalara. Olursa muhattabım kim olacak onu merak ediyorum.

800tbw yazma ömrü var o kadar hard sistem kullanan değilim 5 yılda dolduramam o yüzden 5 yıl icinde arıza olursa ne olur merak ediyorum

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Bozulmaz zaten fabrikasyon sorunu yoksa gözüm gibi bakıyorum bütün parçalara. Olursa muhattabım kim olacak onu merak ediyorum.

800tbw yazma ömrü var o kadar hard sistem kullanan değilim 5 yılda dolduramam o yüzden 5 yıl icinde arıza olursa ne olur merak ediyorum
servise gönderebiliyorsun ücret karşılığı diye biliyorum

ama bütçe varsa 980pro daha iyi teknolojik bakımdan

üstelik burda bir makale var 5 yıl koşullu garanti bölümünü oku orda gerekli bilgiyi vermiş hala aklında soru varsa desteğe yaz

Son düzenleme:

Agnostique

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
1TB için 800tbw ömür biçilmiş, 2019 da aldığım ssd daha 160tb anca olmuş (ömrü 1620tbw), render vs yapmıyorsanız, son kullanıcı için 10 15 yıl gidecektir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri