Kc3000 Alayım Mı?

Eymen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Merhaba arkadaşlar,

Sizin fikirlerinize göre bu akşam kingston KC3000 2TB modeli satın alacağım normal fiyati 4200 e kadar çıkmışlığı var ama şuan 3700 civari. O yüzden düşüneyim dedim. Ancak technopat forumda bir konuda SSD nin yandığını söyleyen bir kullanıcı vardı, o ihtimale karşı en sona bırakmak ta çok mantıklı geliyor, düşünceleriniz gerekiyor.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Merhaba arkadaşlar,

Sizin fikirlerinize göre bu akşam kingston KC3000 2TB modeli satın alacağım normal fiyati 4200 e kadar çıkmışlığı var ama şuan 3700 civari. O yüzden düşüneyim dedim. Ancak technopat forumda bir konuda SSD nin yandığını söyleyen bir kullanıcı vardı, o ihtimale karşı en sona bırakmak ta çok mantıklı geliyor, düşünceleriniz gerekiyor.
Alınır birde bundan alırsan ısınma sorunu olmaz

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Merhaba arkadaşlar,

Dediğim gibi şuan alma dostum. O fiyatlarda zaten SSD var o seviyelerde.

Mesela bu var.

Bu var.

KS

Eymen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Anakart modeliniz nedir belki 4.0 desteklemiyor olabilir

KS

Eymen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Dediğim gibi şuan alma dostum. O fiyatlarda zaten SSD var o seviyelerde.

Mesela bu var.

Bu var.
Ya zaten bahsettiğim yanma olayından sonra içime bir kurt düştü, o yüzden vazgeçtim açıkçası.

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Ya zaten bahsettiğim yanma olayından sonra içime bir kurt düştü, o yüzden vazgeçtim açıkçası.
Yanma olayını bilmiyorum ama çok nadir yaşanır o durum. Aşırı fazla kişi kullanıyor KC3000 1000 taneden 1 i dir muhtemelen. Tam bilgim olmadı için kesin bir şey söylemiyorum.

KS

Eymen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Yanma olayını bilmiyorum ama çok nadir yaşanır o durum. Aşırı fazla kişi kullanıyor KC3000 1000 taneden 1 i dir muhtemelen. Tam bilgim olmadı için kesin bir şey söylemiyorum.
Zaten siz de söylediniz hocam daha önce daha ucuza bulunmuş o yüzden bence şimdilik ara vermek lazım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri