Öneri Kemik Ve Sırt Sorunları İçin Koltuk Önerisi

EmirAladağ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Selamun aleyküm hayırlı geceler
Maksimum 3500e kadar koltuk/sandalye bakıyorum.
Skolyoz ve kemiksel sıkıntılarım olduğu için konforlu birşey bakıyorum. Aşırı şekilde pc başında oturmuyorum iş harici vs .
Şekli tipi hiç önemli değil ister oyuncu koltugu ister ofis sandalyesi olsun ama sırtımı rahat ettirsin.
Belim değil sırtım çok dehşet şekilde ağrıyor yıllardır boyun destekli sırt ağrılarımı hafifleticek bir koltuk bakıyorum. 3 sene önce 160 liraya aldığım fileli bir sandalyeyi visco bi yastıkla kullanıyorum. Ama artık boynuma destek ve sırt kısmınında uzun olması gerekiyor bundada çok ağrılarım var. Sedunanın bu modelini buldum nasıldır tavsiye edermisiniz.

Farklı önerilerinizide lütfen yazın yardıma ihtiyacım var
seduna.jpg

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Hawk öneririm aldığımdan beri çok mutluyum salonda tv izlerken bile oturuyorum :D

Kemo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
Fizyoterapiste gidin, oluşturulan egzersiz programına harfiyen uyun. Düzenli egzersiz yapmazsanız şikayetiniz artarak devam eder. Tabi sandalye de alın ergonomik açıdan önemli

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam doktora gidiyor musunuz?doktorun daha iyi bileceğini düşünüyorum

KS

EmirAladağ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Fizyoterapiste gidin, oluşturulan egzersiz programına harfiyen uyun. Düzenli egzersiz yapmazsanız şikayetiniz artarak devam eder. Tabi sandalye de alın ergonomik açıdan önemli
Evet hocam fogru cok doktora gittimde iyi bilen biri bulmak lazim yururken diz kapaklarim vs de cok agriyor 15 yasindan beri 22yim daha

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Doktorunuza danışarak aletli pilatese başlamanızı kesinlikle öneririm. Skolyoz için fizik tedavi ya da aletli pilates(reformer pilates) yapmanız lazım

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Selamun aleyküm hayırlı geceler
Maksimum 3500e kadar koltuk/sandalye bakıyorum.
Skolyoz ve kemiksel sıkıntılarım olduğu için konforlu birşey bakıyorum. Aşırı şekilde pc başında oturmuyorum iş harici vs .
Şekli tipi hiç önemli değil ister oyuncu koltugu ister ofis sandalyesi olsun ama sırtımı rahat ettirsin.
Belim değil sırtım çok dehşet şekilde ağrıyor yıllardır boyun destekli sırt ağrılarımı hafifleticek bir koltuk bakıyorum. 3 sene önce 160 liraya aldığım fileli bir sandalyeyi visco bi yastıkla kullanıyorum. Ama artık boynuma destek ve sırt kısmınında uzun olması gerekiyor bundada çok ağrılarım var. Sedunanın bu modelini buldum nasıldır tavsiye edermisiniz.

Farklı önerilerinizide lütfen yazın yardıma ihtiyacım varEkli dosyayı görüntüle 18751
bulursan ve kullandıktan sonra değerlendirmenizi belirtirsen güzel olur bende sırt sorunu cekiyorum

KS

EmirAladağ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Hocam doktora gidiyor musunuz?doktorun daha iyi bileceğini düşünüyorum
Bayadir gitmiyorum hocam cok gittimde sacma sapan krem yazip yolluyolar sirta rontgen çektiriyorum birsey goremiyorum diyor

Doktorunuza danışarak aletli pilatese başlamanızı kesinlikle öneririm. Skolyoz için fizik tedavi ya da aletli pilates(reformer pilates) yapmanız lazım
Isininn ehli biri lazim.hocam bircok doktora gittim geneli krem verip yolladi diyorum gecende boyle oldu yok git kullan gecnezse geri gel

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Bayadir gitmiyorum hocam cok gittimde sacma sapan krem yazip yolluyolar sirta rontgen çektiriyorum birsey goremiyorum diyor

Isininn ehli biri lazim.hocam bircok doktora gittim geneli krem verip yolladi diyorum gecende boyle oldu yok git kullan gecnezse geri gel
kesinlikle aletli pilates yapmanızı öneririm. aletli pilates salonumuz var Skolyoz rahatsızlığınız için ve kemik ağrılarınız için düzenli olarak egzersiz yapmanız lazım. kifoz ve Skolyoz rahatsızlıkları için çok sağlıklı

bekogluaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Bana da lazım. Aldım bir tane hiç hoşuma gitmedi 1 sene anca kullandım. Şimdi satmayı düşünüyorum ama ortapedik bir koltuk lazım bana da. Oyuncu koltukları falan hikaye. Rahat olması bir şeyi değiştirmiyor. Ben de skolyoz ve fıtık var bel ve boyunda.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Bana da lazım. Aldım bir tane hiç hoşuma gitmedi 1 sene anca kullandım. Şimdi satmayı düşünüyorum ama ortapedik bir koltuk lazım bana da. Oyuncu koltukları falan hikaye. Rahat olması bir şeyi değiştirmiyor. Ben de skolyoz ve fıtık var bel ve boyunda.
Hocam dedigim gibi. Aletli Pilates salonumuz var bende egitmenligini aldim. Skolyoz ve fıtık icin(doktor onayi ile) agrilarinizi cok dindiriyor ve ilerlemesini durduruyor. Skolyozu ciddi anlamda duzeltiyor hatta. Kesinlikle arastirmanizi oneririm ve en kisa sure de baslamanizi tavsiye ederim doktorunuza danisarak. Üyelerimizin cogunda skolyoz,kifoz, fıtık rahatsizlari var duzenli olarak egzersiz yaptiklarindan dolayi cok faydali oluyor

bekogluaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Hocam dedigim gibi. Aletli Pilates salonumuz var bende egitmenligini aldim. Skolyoz ve fıtık icin(doktor onayi ile) agrilarinizi cok dindiriyor ve ilerlemesini durduruyor. Skolyozu ciddi anlamda duzeltiyor hatta. Kesinlikle arastirmanizi oneririm ve en kisa sure de baslamanizi tavsiye ederim doktorunuza danisarak. Üyelerimizin cogunda skolyoz,kifoz, fıtık rahatsizlari var duzenli olarak egzersiz yaptiklarindan dolayi cok faydali oluyor
Hocam devlete gittiğim için direkt klasik 1 tane kağıt var onu veriyor hep. Fitness veya Fizyo için bile öneri yapmıyor doğru düzgün. Bunun için tam olarak ne yapmam gerekiyor? Devlet hastanesinde MR çekilip o sonucu göstersem olur mu?

Emirz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar @Ahmeet_1 @bekogluaydin . Ben de şu an çok fazla bel ağrısı çekiyorum ve kendime koltuk bakıyorum. Önerileriniz olursa bana çok yardımcı olmuş olacaksınız :(

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri