k68 kullanıyorum modlar arası geçiş cubugunu kırana kadar bende wireless kullanıyordumYeşil forumda çoğu şeyi öğrendim zaten. Sormak istediğim wireless modunda gecikme olup olmayacağı.
2.5ghz varmış birde Bluetooth. O halde oyunlarda kablolu, normalde wireless kullanmam iyi olur.olur tabii ama ne kadar olucağını bilemem
O ne oluyor acaba? Wireless kullanılmıyor mu?k68 kullanıyorum modlar arası geçiş cubugunu kırana kadar bende wireless kullanıyordumöyle çok çok gecikme olmadı benim kullandığım süreç boyunca(kırmam benim hatamdı modlarken oldu)
hocam şöyle kırıldı sonra kablolu moda aldım yapıştırmaya çalıştım bu seferde switchde yapıştı zorlasam hareket ederde kürdanla yada iğneyle işte2.5ghz varmış birde Bluetooth. O halde oyunlarda kablolu, normalde wireless kullanmam iyi olur.
O ne oluyor acaba? Wireless kullanılmıyor mu?
Nasıl kırdın? Malzeme çok mu kalitesiz acaba sert plastik diyorlardı.hocam şöyle kırıldı sonra kablolu moda aldım yapıştırmaya çalıştım bu seferde switchde yapıştı zorlasam hareket ederde kürdanla yada iğneyle işte
sipariş verirken ödüyosunuz onu orda yazan İthalat Ücreti Depozitosu na dahil diye biliyorum ben toplam 1.6k ya aldımNasıl kırdın? Malzeme çok mu kalitesiz acaba sert plastik diyorlardı.
Birde Fransa'dan vergisiz alabilir miyim ben bunu?
malzeme kaliteside fena değil hissiyatı güzel güncel kullanıyorum zaten gpro yellow aldım. o kırılma tamamen benim kusurum muhtemelen kapanmıyo diye bastırmıştım biraz mod yapıncaNasıl kırdın? Malzeme çok mu kalitesiz acaba sert plastik diyorlardı.
Birde Fransa'dan vergisiz alabilir miyim ben bunu?
Anladım mod yaparken oldu. Malzeme dandik değil yani. Güzel.sipariş verirken ödüyosunuz onu orda yazan İthalat Ücreti Depozitosu na dahil diye biliyorum ben toplam 1.6k ya aldım
malzeme kaliteside fena değil hissiyatı güzel güncel kullanıyorum zaten gpro yellow aldım. o kırılma tamamen benim kusurum muhtemelen kapanmıyo diye bastırmıştım biraz mod yapınca
benimkide almanyadan gelmişti yanlış değilsem onuda ödüyorsunuz alırkenAnladım mod yaparken oldu. Malzeme dandik değil yani. Güzel.
Fransa'dan alacağım için vergi ödemeyeceğim sanırım.
Yok ben fransadaki bir akrabama aldırcam o buraya getircek.benimkide almanyadan gelmişti yanlış değilsem onuda ödüyorsunuz alırken
hee tamam hocam sıkıntı çıkmaz muhtemelenYok ben fransadaki bir akrabama aldırcam o buraya getircek.
aa wooting 60he aldırsanaYok ben fransadaki bir akrabama aldırcam o buraya getircek.
Ne kadara geliyor ki.aa wooting 60he aldırsana
145 euroNe kadara geliyor ki.
Satışta yok sanırım.
Ebenin de bruyne.145 euro
aldkasldk, yurtdışından getirme şansım olsa düşünmemEbenin de bruyne.
Fransa'da satılmıyor sanırım. Akakçesi var oranın baktım onda yoktu. Olsada o kadar veremem.aldkasldk, yurtdışından getirme şansım olsa düşünmem![]()
yok sadece kendi sitelerinden alabiliyorsunFransa'da satılmıyor sanırım. Akakçesi var oranın baktım onda yoktu. Olsada o kadar veremem.