Kendini Sigma Sanan Damat

Abdulkadir51

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
55
1 yaşında dişi muhabbet kuşum vardı baktım iyice kuduruyor, dedim buna eş lazım, gittim buna eş aldım. Neredeyse 1 hafta olacak bizim kız ona ilk başlarda ilgi gösterdi bu damat ise göstermedi. Anlamadım bu damat sigma erkek falan mı olduğunu düşünüyor. Bu kızın yüzüne bakmıyor, hiç takmıyor bile o yüzden son zamanlarda bizim kız da buna pek ilgi göstermez oldu. Peki bu damat ne zaman bu kızı eş belleyip de çocuk yapar ne kadar zaman gerekiyor bilgisi olan var mı?

AkiltosBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
1 yaşında dişi muhabbet kuşum vardı baktım iyice kuduruyor, dedim buna eş lazım, gittim buna eş aldım. Neredeyse 1 hafta olacak bizim kız ona ilk başlarda ilgi gösterdi bu damat ise göstermedi. Anlamadım bu damat sigma erkek falan mı olduğunu düşünüyor. Bu kızın yüzüne bakmıyor, hiç takmıyor bile o yüzden son zamanlarda bizim kız da buna pek ilgi göstermez oldu. Peki bu damat ne zaman bu kızı eş belleyip de çocuk yapar ne kadar zaman gerekiyor bilgisi olan var mı?
Eğer 1 hafta içerisinde kavga ettilerse onlardan olmaz.
Şuan bir gelişme yoksa 1-2 hafta daha bekleyin.
Birde eşi kuşunuzmu seçti sizmi seçtiniz?

KS

Abdulkadir51

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
55
Siz seçtiyseniz dişi de beğenmemiş olabilir.
Dedim ya dişi ilgi gösteriyor onun tüyleriyle oynuyor fln da bu erkek hiç kıpırdamıyor yüz vermiyor. Yahu mecbur kalacaklar o çocuğu yapacaklar ikisi de azınca ne olacak? Sonuç çiftleşmek olacak.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri