Up900tl yi gecmeden keycaps onerebilirmisiniz çok sade olmayan ama çok değişik sekilleride olmayan bildiginiz varsa onerebilirmisiniz
*mumkunse amazondan*
Klavyeniz boyut olarak nedir900tl yi gecmeden keycaps onerebilirmisiniz çok sade olmayan ama çok değişik sekilleride olmayan bildiginiz varsa onerebilirmisiniz
*mumkunse amazondan*
%75Klavyeniz boyut olarak nedir
Puding keycaps ler nasıl olur
Pek hosuma gitmiyor hocam onlarPuding keycaps ler nasıl olur
hocam merhaba benim son konuyada el atar mısınız kimse bakmıyor lütfenPuding keycaps ler nasıl olur
Eğer klavyeniz rgbli ise ışığı geçirmeyenler baya fazla onun yerine tek renkli ışığı geçiren keycapsler alın iyibir görüntüde olurPek hosuma gitmiyor hocam onlar
Hocam kasa akko 5075b plusEğer klavyeniz rgbli ise ışığı geçirmeyenler baya fazla onun yerine tek renkli ışığı geçiren keycapsler alın iyibir görüntüde olur
özel de yaptırabilirsiniz benim gibi amazon/aliexpress den kat kat kaliteli fakat fiyatlar biraz tuzlu 4 tuşa 380 tl vermiştim https://www.hepsiburada.com/newkeycaps/klavye-aksesuarlari-c-112970?sayfa=5900tl yi gecmeden keycaps onerebilirmisiniz çok sade olmayan ama çok değişik sekilleride olmayan bildiginiz varsa onerebilirmisiniz
*mumkunse amazondan*
Kat kat kaliteli? puhwhahahahahajajözel de yaptırabilirsiniz benim gibi amazon/aliexpress den kat kat kaliteli fakat fiyatlar biraz tuzlu 4 tuşa 380 tl vermiştim https://www.hepsiburada.com/newkeycaps/klavye-aksesuarlari-c-112970?sayfa=5
Hocam büyük enter tuşlu ingilizce klavye kullanıyorum da büyük enter tuşlu önerebileceğiniz yok mu ben bulamıyorumHocam girin aliexpresse gmk clone keycaps yazın doubleshot pbt keycapslerden beğendiğinizi alın
biraz geç oldu ama, sen alıp kullandın mı knk? renkleri atıyor diyorlar boyama tuş oldukları için newkeycaps pvc den üretiyoruz diyor ve baskıyı içine işliyor üstü şeffaf altı beyaz solma gibi birşey imkansızKat kat kaliteli? puhwhahahahahajaj
Doubleshot pbt keycaps alıcak daha ne anlatıyorsun dünde saçma sapan mouse önerdin
Dostum 4 keycaps 380 tl 600-700 tl db pbt kc seti ne anlatıyosun senbiraz geç oldu ama, sen alıp kullandın mı knk? renkleri atıyor diyorlar boyama tuş oldukları için newkeycaps pvc den üretiyoruz diyor ve baskıyı içine işliyor üstü şeffaf altı beyaz solma gibi birşey imkansız
hâlâ orijinal çin malını övme sebebini anlamadım?Dostum 4 keycaps 380 tl 600-700 tl db pbt kc seti ne anlatıyosun sen
lkasdAKSDJASKJD peki hocam haklısınızhâlâ orijinal çin malını övme sebebini anlamadım?