Oturum aça tıklayabiliyor musunuz ? Yeniden başlatmayı denediniz mi ?Kilit ekranından çıkamıyorum pc açılmıyor
Oturum aça tıklanıyor ama hicbir etkileşim olmuyor. Yeniden başlatmayı 10 kez falan denemişimdirOturum aça tıklayabiliyor musunuz ? Yeniden başlatmayı denediniz mi ?
Genelleme yapmak bence doğru olmaz.Bu hata neyden kaynaklı acaba windows bu kadar kötü bir işletim sistemi mi
Bir şeyler oluyo gibi. Microsoft hesabımı girebildim hintli abinin yaptıklarını yaptıktan sonra şuanlık çölüldü gibi masaüstündeyim
Bu video bana yardımcı olmuştu dene istersen.
Windowsu kötülemek gerektiğini düşünmüyorum fakat güncellemeler sırasında eksik dosya inmiş olabilir. Bu sorunu yaşamadan önce sen herhangi bir ayar yaptıysan ondan kaynaklı da olabilir. Çözüldüyse eğer sorun yok.Bu hata neyden kaynaklı acaba windows bu kadar kötü bir işletim sistemi mi
Hiçbir ayar yapmadım sadece microsoft hesabımı girdim bu kadarWindowsu kötülemek gerektiğini düşünmüyorum fakat güncellemeler sırasında eksik dosya inmiş olabilir. Bu sorunu yaşamadan önce sen herhangi bir ayar yaptıysan ondan kaynaklı da olabilir. Çözüldüyse eğer sorun yok.