Hocam kc3000 türkiyeden renegade ise amazon germany den geliyor renegade daha iyi ve indirimle fiyatı aynı olur ama eksi yönü yurtdışından geliyor. Sorum şu yurt dışından ssd yi alırsam garanti nasıl oluytor garanti devam ediyormu?
Kc3000 daha iyi bence alınabilirHocam kc3000 türkiyeden renegade ise amazon germany den geliyor renegade daha iyi ve indirimle fiyatı aynı olur ama eksi yönü yurtdışından geliyor. Sorum şu yurt dışından ssd yi alırsam garanti nasıl oluytor garanti devam ediyormu?
Ekli dosyayı görüntüle 18353Ekli dosyayı görüntüle 18354
Elmacık satıcısını uzun zamandır görüyorum ne kadar güvenilirdir acaba? Piyasada çok kingston sahte ssd dolaşıyor. Şimdi sipariş vermeyeceğim zaten foruma özel m.2 kodu düşerse onu almayı planlıyorum bakalım hayırlısı.Kc3000 daha iyi bence alınabilir
Ha özel m2 geliyor ama 500gb elmacık güvenilir o sahte şeyler n11 de oluyor geneldeElmacık satıcısını uzun zamandır görüyorum ne kadar güvenilirdir acaba? Piyasada çok kingston sahte ssd dolaşıyor. Şimdi sipariş vermeyeceğim zaten foruma özel m.2 kodu düşerse onu almayı planlıyorum bakalım hayırlısı.
Burdaki çıakrsa üstüne 500 gb normal ssd alırım anakartım pcie 4.0 m.2 de 4.0 olsun istiyorum.Ha özel m2 geliyor ama 500gb elmacık güvenilir o sahte şeyler n11 de oluyor genelde
Bilgilendirme için sağolun hocam.Kingston Nv2 1tb 3500mb/2100mbs
M2 SSD alıcaktım satıcı elmacık fakat trendyoldaki fotoğraflı yorumları okudum birisine kırık gelmiş diğerine de sahte ürün gelmiş elmacık satıcısından almaktan vazgeçtim teknobiyotikten aldım. Kingstone Nv2 1tb M2 Ssdnin en düşük fotoğraflı yorumlarına bakarsanız görebilirsiniz.
satıcı olarak amazon ve hepsi burada sitesini tercih edebilirsiniz n11 uzak durunHocam kc3000 türkiyeden renegade ise amazon germany den geliyor renegade daha iyi ve indirimle fiyatı aynı olur ama eksi yönü yurtdışından geliyor. Sorum şu yurt dışından ssd yi alırsam garanti nasıl oluytor garanti devam ediyormu?
KC3000 burdan al Yurt dışı ürünlerinde garanti işi sıkıntıHocam kc3000 türkiyeden renegade ise amazon germany den geliyor renegade daha iyi ve indirimle fiyatı aynı olur ama eksi yönü yurtdışından geliyor. Sorum şu yurt dışından ssd yi alırsam garanti nasıl oluytor garanti devam ediyormu?
Ben kc300 ü ilk olarak n11 üzerinden teknobiyotikten aldım ssdyi pc görmedi hiçbirşekilde hatta forumda konusunu açmıştım iade edip elmacık dan aldım sorunsuz bir şekilde geldi bir sorun olmadı okuma yazma değerleri aynı kingstonun kendi programında da ssd bilgileri gözüküyor.Hocam kc3000 türkiyeden renegade ise amazon germany den geliyor renegade daha iyi ve indirimle fiyatı aynı olur ama eksi yönü yurtdışından geliyor. Sorum şu yurt dışından ssd yi alırsam garanti nasıl oluytor garanti devam ediyormu?
Iade ederken teknobiyotik bir arıza çıkardımi size?Ben kc300 ü ilk olarak n11 üzerinden teknobiyotikten aldım ssdyi pc görmedi hiçbirşekilde hatta forumda konusunu açmıştım iade edip elmacık dan aldım sorunsuz bir şekilde geldi bir sorun olmadı okuma yazma değerleri aynı kingstonun kendi programında da ssd bilgileri gözüküyor.