KINGSTON M2 ' DE 3D NAND OLMAMASI

Gonzales

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
https://www.hepsiburada.com/kingsto...v2s-1000g-p-HBCV00002X22L0?magaza=Hepsiburada

Beyler m2 ihtiyacım vardı hepsiburada üzerinden 1250 TL' ye satın aldım. Abdullah da paylaşmıştı sonrasında story ' de birden fazla defa sonra biraz araştırınca 3d nand desteği yokmuş bu modelde 4.0 olduğu halde fiyatı da zaten diğerlerine göre ondan uygunmuş ben büyük bir indirim falan sandım sizce iade edeyim mi yoksa kullanayım mı aranızda kullanan falan var mı bilgisi olan bildiğiniz başka bir m2 de varsa önerirseniz sevinirim. Bu m2 ' nin İyi kötü özelliklerini bilmiyor da olabilirim çok yaygın bir model değil ben aldığımda düzgün bir inceleme yoktu şuan hepsi burada üzerinde bile 48 incelemeye ulaşmış 1 hafta da sizce iyi bir model mi ilerde daha fiyatı uçar mı siz olsaydınız ne yapardınız ?

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Gen4 teknolojisi var ama Gen3 hızlarında ürün. Yerinde olsam Gen3 Drame sahip ürünler tercih ederdim.
SX8200Pro - HP EX950 - CS3030 - Kioxia Exceria Plus tercih edebilirsin.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Fabrika müdürü: "Etikete GEN4 yapıştır gitsin daha çok satar." :ROFLMAO:
Mühendis: "Emin misiniz?"
Fabrika müdürü: "Neden olmasın? Hem kim SSD hızına bakıyor ki?"
Mühendis: "Haklısınız efendim"

Kullanıyorum sıkıntısını görmedim (tanıtım fiyatıyla uyguna almıştım ülkeye ilk geldiğinde) ancak şimdilerde fiyatı avantajlı olmaktan çıkmış:

Yurtiçi en uygun fiyat:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri