(Ben kira vermiyorum)
20bin kiraya geçiyorsun 2 seneye 30 oluyor. Bir yerde uzun süre oturmak mümkün değil. Zaten şu saatten sonra önüne de geçilmez. Bir evde 2 kişi kiraya çalışıyor
çok iğrenç bir durum. 1 ay çalış tüm parayı eve ver. Arkadaşım var 4 sene oldu oturduğu yerde 35bin yapmak istiyormus kiracı, neymiş zam öyle. Her şey bu kadar zorken bu ev kiralarının önüne geçememeleri durumu daha vahim hale getiriyor. Arkadaşın babası emekli adam emeklisini koyuyor ortaya devamını evde çalışan tamamlıyor. Böyle hayat sürülmez. Hadi ev al diyeyim elemana, nasıl alsın her ay kiraya para yetiştirirken
çok komik bir durum cidden. Şimdi kira alan biri okur bunu, der ben o evi almak için cart curt, ben nasıl geçineyim cart curt. Ulan sen maaş+kira ile geçinmeye çalışırken kiradaki adam ne yapacak? Senin boğazı doyurmaya çalışıyor malum. Geçen şantiyedeyim bir adam geldi adamın aylık kira geliri 3.5milyon. bu tarz evi bol elemanlar kira belirliyor. 1 tane evi olan fukara da ondan görüp leş gibi evine o fiyatı istiyor
. Artık zaman çok hızlı geçiyor. 1 sene hangi ara bitti anlamıyorsun. Covid 7 sene önce oldu mesela. Bir 7 sene daha bu kadar çabuk geçer. Başta 20 bine oturduğun evin kirası da zamanla 55bin TL Yi bulur. Bu durumu yaşamamama rağmen çok üzücü bir durum olduğunu hissediyorum. Kazandığın parayı paat diye kiraya verdiğini düşünsene, berbat.
20bin kiraya geçiyorsun 2 seneye 30 oluyor. Bir yerde uzun süre oturmak mümkün değil. Zaten şu saatten sonra önüne de geçilmez. Bir evde 2 kişi kiraya çalışıyor