Kişisel Bilgisayarınız Bir Sorunla Karşılaştı

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Windowsun kafası karışmış. Ondan yapıyor. :)

O.c işini, n'aptın.

KS

wollexer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
met 61' Alıntı:
Windowsun kafası karışmış. Ondan yapıyor. :)

O.c işini, n'aptın.

o.c işini saldım bi sıkınıtı olur diye korktum açıkcası yeni aldım zaten bilgisayarı o yüzden :)

Bu arada kafası karışmış derken anlamadım benim müdahale edebileceğim bir şey yok mu

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Windowsunda bazı sorunlar var. Hatta overclock işini özllikle sordum. Bişeyler yaptınmı diye. Bizzat tarafımca gözlemlenmiştir. overclockta stabilite sağlanamadağı bazı durumlarda windowsta bu hatayı aldığım bile olmuştur.
geriyüklemeyi bi dene. Olmazsa,windows üzerinden makinayı tekrarsıfırla. win 10 da var bu seçenek. Format atmadan yani.

KS

wollexer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
met 61' Alıntı:
Windowsunda bazı sorunlar var. Hatta overclock işini özllikle sordum. Bişeyler yaptınmı diye. Bizzat tarafımca gözlemlenmiştir. overclockta stabilite sağlanamadağı bazı durumlarda windowsta bu hatayı aldığım bile olmuştur.
geriyüklemeyi bi dene.  Olmazsa,windows üzerinden makinayı tekrarsıfırla. win 10 da var bu seçenek. Format atmadan yani.

ryzen master ile oc yapmayı denemiştim bilgisayar yeniden falan başladı ama sonradan olmadığını fark ettim bidaha ellemedim acaba bu yüzden olmuş olabilirmi

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Hah işte,o yüzden zaten yukardaki şeyleri yazmıştım. Dayanamayıp,bi şeyler kurcaladığını düşündüm sanki.
WİNDOWSU SIFIRLAMA OLAYINI Bİ YAP.

KS

wollexer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
met 61' Alıntı:
Hah işte,o yüzden zaten yukardaki şeyleri yazmıştım. Dayanamayıp,bi şeyler kurcaladığını düşündüm sanki.
WİNDOWSU SIFIRLAMA OLAYINI Bİ YAP.

evet cidden dayanamayıp kurcaladım :) peki tam olarak nasıl windowsu sıfırlayacağım birde sıfırladığımda yüklediğim programlar silinir mi acaba

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Bak ,burası. :)

fca80a5209.png

KS

wollexer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
met 61' Alıntı:

söylediğiniz yere girdim ancak en sonda silinen programlar gözüküyor bütün yüklü olan her şey siliniyor. gerçekten çok fazla oyun var ve internetim çok iyi olmadığı için yüklemem zor olucak eğer silinmesi gerekiyorsa son çare yapacağım

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Yok o kadar şeyin silinecekse,boşver,yapma.

Geri yüklemeyi dene,belki faydası olabilir.

KS

wollexer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
met 61' Alıntı:

tamamdır bi geri yüklemeyi deneyeyim baktım sık sık olmaya başladı son çare olarak dediğinizi yaparım tekrardan çok teşekkürler.

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
wollexer' Alıntı:
met 61' Alıntı:

tamamdır bi geri yüklemeyi deneyeyim baktım sık sık olmaya başladı son çare olarak dediğinizi yaparım tekrardan çok teşekkürler.
 Rica ederim. 
 Bi ara nasipse, küçük bi overclock yapalım. Elini korkak alıştırma. 20 senedir,  bu işi yapıyorum. 
 Zaten bi başladınmı ,bırakamazsın. :)

KS

wollexer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
met 61' Alıntı:
wollexer' Alıntı:
 Rica ederim. 
 Bi ara nasipse, küçük bi overclock yapalım. Elini korkak alıştırma. 20 senedir,  bu işi yapıyorum. 
 Zaten bi başladınmı ,bırakamazsın. :)

valla güzel olur size güvenim sonsuz bi ara nasip olursa yaparız birde son bir şey daha somak isitiyorum biliyorsunuz ki ekran kartsız sistemdeyim ve r3 2200g vega 8 ekran kartını kullanıyorum bu ekran kartının driver'ını nasıl bulabilirim veya bana verebileceğiniz bir link var mı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri