Kişisel bilgisayarınızı yenileyin

Vefa Altntaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayarımı 3 4 aydır açmıyordum. Bugün açmaya kalktığımda kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı dedi kendini resetledi ve önüme gelen onarım ekranında bilgisayarı yenileyin veya sıfırlayın gibi seçenekleri seçtiğimde "Devam etmek için Windows kurulum veya kurtarma medyanızı yerleştirin" diyor. Format atmam mı gerekiyor dosyalarım silinir mi?

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Vefa Altntaş' Alıntı:
Bilgisayarımı 3 4 aydır açmıyordum. Bugün açmaya kalktığımda kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı dedi kendini resetledi ve önüme gelen onarım ekranında bilgisayarı yenileyin veya sıfırlayın gibi seçenekleri seçtiğimde "Devam etmek için Windows kurulum veya kurtarma medyanızı yerleştirin" diyor. Format atmam mı gerekiyor dosyalarım silinir mi?

Büyük ihtimalle windows profiliniz gitmiş ya da eski bir işletim sistemi olabilir yeniden formatlamanız gerekiyor temiz bir format iyi olur temiz formatda gider dosyalar

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Vefa Altntaş' Alıntı:

Dosyalar gidiyor hocam maalesef....

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri