Yardım Kitap Önerisi

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var lise son sınıfım ve kitaplarla pek işim yok neden diye sorarsanız çünkü okuduğumu anlamıyorum ve boşa okuyorum gibi hissediyorum sizden tavsiyem ne yapmalıyım eğerki kitap oku derseniz bana önerebileceğiniz sıkılmadan beni yormayacak kitap önerirmisiniz hangi kitap türünü sevdiğimide bilmiyorum :)

Blaster

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57
Popüler bilim okuyabilirsin. Jared Diamond / Tüfek Mikrop ve Çelik kitabını tavsiye ederim. Baktın hoşuna gitti. Devam edersin.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var lise son sınıfım ve kitaplarla pek işim yok neden diye sorarsanız çünkü okuduğumu anlamıyorum ve boşa okuyorum gibi hissediyorum sizden tavsiyem ne yapmalıyım eğerki kitap oku derseniz bana önerebileceğiniz sıkılmadan beni yormayacak kitap önerirmisiniz hangi kitap türünü sevdiğimide bilmiyorum :)
Tarzın önemli mesela ben kardeşlik savaşçılarını okudum seri olarak (lise 2 yim)

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Sherlock Holmes serisi hem okuması çok kolay, hem de sürükleyici bir seridir. Kitap okuma alışkanlığı kazanmak için bir deneyebilirsin. Ancak polisiye sevmiyorsan bir şey diyemem.

Alternatif olarak Jules Verne önerebilirim. Okuması kolay gelir mi bilmiyorum ancak kişisel olarak hem sevmişimdir.

pliskin.volga

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İlber Ortaylı - Türklerin Altın Çağı
Eğer tasavvuf seviyorssanız imam gazalinin - güneşe bakmanın faydaları
birde sutanın casusları var güzeldir tavsiye ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri