Evet arkdaşlar son zamanlar görüyoruz ülkemizde pekte hoş olmayan insanlar kadınların videosunu resmini gizlice çekip sosyal medyaya yüklemekte.
Bugün taksimde Starbuckta kahve alıyorduk benim ayağım sakat olduğundan dolayı sırada kız arkadaşım durmakta bende arkada oturuyorum bekliyorum, sonra bir kız arkadaşıma baktım çok hoşuma gitti benim kahvemi beklemesi bende snap çekip yakın bir kaç akrabama atacaktım, tam telefonu çıkardım çektim derken (hafif esmerlik var) '"SEN HAYIRDIR MİLLETİN KARISINI KIZINI ÇEKİYORSUN '' diye çıkışan bir ses ile bir anda bütün herkesin üstüme yürümesi bir oldu.
Millli boksörüm sorun yok ama 15 kişiye bir şey yapamam
hafiften tırstım ne yalan diyim baya kavga çıkacaktı önümde siper olmak isteyen 2 3 kişi oldu bende anlatıyorum kız arkdaşım kendisi diye ama duyan yok kız arkdaşım yanımda durdu en son anladılar olay hafiften tatlıya bağlandı ama çok tırstım 20 kişiden dayak yiyecektim az kalsın. Buda böyle bir anım. Aman ha siz dikkat edin
Bugün taksimde Starbuckta kahve alıyorduk benim ayağım sakat olduğundan dolayı sırada kız arkadaşım durmakta bende arkada oturuyorum bekliyorum, sonra bir kız arkadaşıma baktım çok hoşuma gitti benim kahvemi beklemesi bende snap çekip yakın bir kaç akrabama atacaktım, tam telefonu çıkardım çektim derken (hafif esmerlik var) '"SEN HAYIRDIR MİLLETİN KARISINI KIZINI ÇEKİYORSUN '' diye çıkışan bir ses ile bir anda bütün herkesin üstüme yürümesi bir oldu.
Millli boksörüm sorun yok ama 15 kişiye bir şey yapamam