Yardım Klavye Aldım Ama Usb Dongle Girmiyor?

Drowzy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar 2 hafta önce Rampage yor mini Pro adlı klavyeyi aldım fakat USB dongleı laptopıma girmediği sığmadığı için iade edip yenisiyle değiştim.
Bugün yenisi geldi fakat sorunun dongle da olmadığını anladım ya da üretim hatası da olabilir bilmiyorum fikrim yok.
Aşağıya fotoğraflar bıraktım şimdi klavye kablolu Bluetooth ve USB dongle özelliği var ben USB kullanmak gecikme yaşamamak ve kablosuz kullanım sağlamak için almıştım bu klavyeyi.
Fakat fotoğraflardan da az çok anlaşıldığı üzere USB dongle içindeki beyaz çıkıntı dümdüz yani normal USB'lere bakarsanız anlarsınız normalde giriş yeri eğimli olur.
Ama bu bir garip ve ne tür USB girişi olduğunu bulamadım GPT'den de yardım almama rağmen şimdi bilgisayarım MSI Pulse 17 B13v modeli 3 adet USB giriş yeri var.
Klavyenin yanında gönderilen kablolu kullanım için gelen kablo bütün girişlere giriyor fakat bu USB dongle hiçbirine girmiyor ve sığmıyor benim PC de böyle bir giriş mi yok? Yoksa USB dongle sorunu mu anlamadım. Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim ona göre bu klavyeyi iade edeceğim ve başka alacağım eğer böyle bir girişe sahip olmam gerekiyorsa.
Kablosuz klavyeyi ne alırsam alayım sadece Bluetooth ile mi kullanma şansım var? Onu da açıklarsanız sevinirim. Fotoğrafları ve aldığım klavye ve PC linkimi bırakıyorum teşekkürler şimdiden.

Klavye: https://www.hepsiburada.com/rampage-...H%20BİLGİSAYAR

PC: https://www.msi.com/Laptop/Pulse-17-B13VX/Specification
Fotolar:
Karşılaştırma açısından sola dongle sağa klavye kutusu içinden çıkan kablo USB'yi koydum aradaki içindeki beyaz kısımlı farka bakın.

1749219350716.png
1749219358916.png

Aybek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
usb çoklayıcılarda giriş biraz daha toleranslı olabiliyor onlar çözüm olabilir yada uzatma kablolar.. Hiç olmadı bi elektrikçiye de yaptırabilirsin belki..

KS

Drowzy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
usb çoklayıcılarda giriş biraz daha toleranslı olabiliyor onlar çözüm olabilir yada uzatma kablolar.. Hiç olmadı bi elektrikçiye de yaptırabilirsin belki..
başka bir klavye önerin var mı peki beyaz gri renklerde 3k fiyat bandında bunu iade etsem başıma dert olacak gibi

KS

Drowzy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu nasıl?
güzel klavye ama artık tuşları saydam değilde baskı olan klavyeler çok eski geliyor gözüme kalitesiz gibi duruyor o alttaki rgb ışığı harflerden çıkmayacaksa hiç koyulmasın daha iyi gibi

Aybek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
güzel klavye ama artık tuşları saydam değilde baskı olan klavyeler çok eski geliyor gözüme kalitesiz gibi duruyor o alttaki rgb ışığı harflerden çıkmayacaksa hiç koyulmasın daha iyi gibi

burdaki yorumları iyi gibi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri