Yardım Klavye Almak Istiyorum Ama Çok Pahalı Forum Özel Indirim Yapabilir Miyiz

UsluCaiey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ROG Falchion daha önce 1000 TL gibi bir fiyata forum özel düşmüş yine düşürme ihtimali varmı en azından 1400 TL civarı filen yardımcı olursanız sevinirim olmazsanız da canınız saolsun

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
ROG Falchion daha önce 1000 TL gibi bir fiyata forum özel düşmüş yine düşürme ihtimali varmı en azından 1400 TL civarı filen yardımcı olursanız sevinirim olmazsanız da canınız saolsun
Amazondan yurtdışı düşünür müsün?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
KS

UsluCaiey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Günün fırsatı: Akko 5087B Artı RGB Mekanik Oyun Klavyesi, Çoklu Modlar(BT5.0/2.4Ghz/Type C) Çalışırken Değiştirilebilir 5 Pimli Kompakt Klavye, PBT Çift Atış ASA Keycaps, Programlanabilir Makrolar (Jöle Pembe Doğrusal Anahtar) https://www.amazon.com.tr/dp/B09Z2KQ6RS?ref_=cm_sw_r_apin_dp_E7SXP5CAS0AMAZ0A2TD9
Tek yazılım üzerinden kontrol etmek için Asus marka istiyordum ondan yani indirimli bir fiyat forum özel yapila bilirse benim için güzel olur almak isteyenler için de güzel olur ama olmazsada canınız sağolsun şansımı deneyeyim dedim

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Tek yazılım üzerinden kontrol etmek için Asus marka istiyordum ondan yani indirimli bir fiyat forum özel yapila bilirse benim için güzel olur almak isteyenler için de güzel olur ama olmazsada canınız sağolsun şansımı deneyeyim dedim
Asus klavye pek önermem. Alıcaksanız geri ödeme kampanyasına bi bakın derim

Streaker

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri