Klavye Driverim hata veriyor,açılmıyor.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Merhabalar hocalarım, daha önce kumara ve surara farkı hakkında konu açmıştım ses çıkmayınca surara modelini aldım. Driver kurmaya kalktığımda ise tanımadığı hatasını verdi, programı silip yükledim, klavyeyi sök-tak yaptım ama sonuç olumsuz.
Driverları indirdiğim siteyi ve verdiği hatayı aşağıya ekliyorum.Bilgisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Ekli dosyalar

• hata.png
    hata.png
    2.5 KB · Görüntüleme: 11

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Deneneyim hocam hemen
Denedim hocam, aynı klavyeyi arkadaş da aldı ama yok onda da hata veriyor
O zaman Driver ile alakalı yapacak bir şey yok gibi gözüküyor başka yerlerde arattığımızda driver gözüküyor ama güvenli olmayabilir şu anlık yapacak bir şey yok gibi gözüküyor.

KS

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
O zaman Driver ile alakalı yapacak bir şey yok gibi gözüküyor başka yerlerde arattığımızda driver gözüküyor ama güvenli olmayabilir şu anlık yapacak bir şey yok gibi gözüküyor.
Sağlık olsun hocam başka bir şey gelmedi aklıma, aygıt yöneticisinde de ismi yazmıyor kulaklık gibi anlam veremedim neden tanımadı

KS

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Redragon ile alakalı olabilir hiç kullanmadığım için pek bir şey diyemiyorum açıkçası kusuruma bakmayın.
Estağfurullah hocam ne kusuru :) İnventusa mail atacağım bir çözüm çıkmazsa müşteri hizmetleri biraz ürünler hakkında yetersiz ama ekip biliyordur diye düşünüyorum

KS

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Hocam sitede 2-3 farklı ürün görünüyor. Ayrı ayrı programları varsa onu denemenizi önerebilirim ancak. Eski sürümü bulma şansınız varsa bir ihtimal o düzgün tanıyabilir cihazı.
Siz söyledikten sonra arama çubuğundan k582 diye arattım farklı switchler çıktı ama aralarında red switch yok hocam, okuduğum kadarıyla (sökme fırsatım olmadı) bu klavye red switch. Brown ve blue deneyebilirim var ise indirmeyi deneceğim.
Edit: satılık olan ürünler listelenmiş driver sekmesinde sadece bir adet k582 surara görebildim hocam

Son düzenleme:

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Siz söyledikten sonra arama çubuğundan k582 diye arattım farklı switchler çıktı ama aralarında red switch yok hocam, okuduğum kadarıyla (sökme fırsatım olmadı) bu klavye red switch. Brown ve redi deneyebilirim var ise indirmeyi deneceğim.
Edit: satılık olan ürünler listelenmiş driver sekmesinde sadece bir adet k582 surara görebildim hocam
Buda olmadıysa maalesef bir bilgim yok hocam. Klavyeleri güzel aslında ama internet sitesinin kategorilendirilmesi ve driver konusunda vasat bir marka.

KS

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Buda olmadıysa maalesef bir bilgim yok hocam. Klavyeleri güzel aslında ama internet sitesinin kategorilendirilmesi ve driver konusunda vasat bir marka.
Tek bir driver linki var anlam veremedim kendi ürününü tanımamasına, inventusa yazayım son çare redragona mail atmaya çalışacağım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri