REX Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 39 Tepki 7 26 Nis 2023 #1 Açılırken bu ekranda kalıyor pc hiçbir şeye basamıyorum klavye mouse işlemiyor ne yapmam lazım acil yardım Ekli dosyalar IMG_20230426_211532170.jpg 5.4 MB · Görüntüleme: 18 Son düzenleme: 26 Nis 2023
Açılırken bu ekranda kalıyor pc hiçbir şeye basamıyorum klavye mouse işlemiyor ne yapmam lazım acil yardım
Sahuraka Mrxsahuraka Moderatör Katılım 29 Eki 2022 Mesajlar 20,404 Tepki 5,057 26 Nis 2023 #2 REX' Alıntı: Açılırken bu ekranda kalıyor pc hiçbir şeye basamıyorum ne yapmam lazım acil yardım Genişletmek için tıkla ... Türkçe q seçmen lazım
REX' Alıntı: Açılırken bu ekranda kalıyor pc hiçbir şeye basamıyorum ne yapmam lazım acil yardım Genişletmek için tıkla ... Türkçe q seçmen lazım
KS REX Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 39 Tepki 7 26 Nis 2023 Konu Sahibi #3 Sahuraka' Alıntı: Türkçe q seçmen lazım Genişletmek için tıkla ... Biliyorum ama klavye ve mouse ile seçemiyorum onun için sordum Klavyenin ışıkları yanmıyor hiçbir tuşa basamıyorum klavye sağlam biosta işlem yapabiliyorum ama bu ekranda hiçbir şey olmuyor Yardımcı olacak varmı ben ekrana bakıyorum ekran bana internette ilgili herhangi bir çözüm bulamadım Son düzenleme: 26 Nis 2023
Sahuraka' Alıntı: Türkçe q seçmen lazım Genişletmek için tıkla ... Biliyorum ama klavye ve mouse ile seçemiyorum onun için sordum Klavyenin ışıkları yanmıyor hiçbir tuşa basamıyorum klavye sağlam biosta işlem yapabiliyorum ama bu ekranda hiçbir şey olmuyor Yardımcı olacak varmı ben ekrana bakıyorum ekran bana internette ilgili herhangi bir çözüm bulamadım