Bastım ama bir şey değişmedi.Numlock ve shift tuşlarına aynı anda basarak dener misin.
İnternete baktım şu önerileri gördüm. FN + Scroll Lock veya FN + Numlock denenebilir.Bastım ama bir şey değişmedi.
Biosa girdim fakat dediğiniz yeri bulamadım.İnternete baktım şu önerileri gördüm. FN + Scroll Lock veya FN + Numlock denenebilir.
Başka bir yöntem ise System Configuration - Action Keys Mod varsa biostan kapatabilirsiniz.
Kullanmadım maalesef bilmiyorum yerini, belki olmayabilir de. İnternetten bulduğum en işe yarar çözümdü.Biosa girdim fakat dediğiniz yeri bulamadım.
Anakart: Asus Prime A320M-K
Hocam sanırım sorunumu buldum. Klavyenin yazılımında FN tuşu karanlık gösteriyor ve RGB ışıkları tepkiye getirince scrlock tuşu basılı kalıyor.Kullanmadım maalesef bilmiyorum yerini, belki olmayabilir de. İnternetten bulduğum en işe yarar çözümdü.
Çözülmesine sevindim. Başka işlem yaptıysanız sonrası için referans olsun diye belirtir misiniz.Hocam sanırım sorunumu buldum. Klavyenin yazılımında FN tuşu karanlık gösteriyor ve RGB ışıkları tepkiye getirince scrlock tuşu basılı kalıyor.
Sorunu buldum fakat çözemedim. Halen aynı şekilde.Çözülmesine sevindim. Başka işlem yaptıysanız sonrası için referans olsun diye belirtir misiniz.
Özel yazılımı varsa silip tekrar kurmayı denediniz mi? Tek tuşun sürekli takılı kalması dışında başka ihtimal olabilir mi?Sorunu buldum fakat çözemedim. Halen aynı şekilde.
Yazılımı silip tekrar yükledim ama yazılımla alakalı bir sorun olduğunu sanmıyorum. TuşÖzel yazılımı varsa silip tekrar kurmayı denediniz mi? Tek tuşun sürekli takılı kalması dışında başka ihtimal olabilir mi?
Söküp olduğu yerdeki switch temizleyebilirsiniz ama basılı kalması düşük ihtimal.Yazılımı silip tekrar yükledim ama yazılımla alakalı bir sorun olduğunu sanmıyorum. Tuş
Scrol tuşu basılı kalıyor büyük ihtimalle. Düzeltme yolu yok mudur?
Yine bir şey olmadı. Yarın Asus'un müşteri hizmetlerini arayacağım, umarım sorunumu çözerler.Söküp olduğu yerdeki switch temizleyebilirsiniz ama basılı kalması düşük ihtimal.