Rehber Klavye Kasası Boyama

Vorcha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
35
Bu konuda bana rehperlik yapabilecek varmı acaba?
klavyem k617 fizz pembe alalı 1yil oldu. kullanmak nasip olali 1hafta oldu eskiden kartim olmadiği için babam sipariş vermişti, bu işlerden anlamadığı için pembe almış ben gri istemiştim. Geri iade falan bilmediğim içinde kaldı. Klavyenin kasasını beyaza boyamak için neler yapmam lazım, nelere ihtiyacım var ve boya olarak spreymi akrilikmi lazım yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

BenEnlok

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
klavyem k617 fizz pembe alalı 1yil oldu. kullanmak nasip olali 1hafta oldu eskiden kartim olmadiği için babam sipariş vermişti, bu işlerden anlamadığı için pembe almış ben gri istemiştim. Geri iade falan bilmediğim içinde kaldı. Klavyenin kasasını beyaza boyamak için neler yapmam lazım, nelere ihtiyacım var ve boya olarak spreymi akrilikmi lazım yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Şu anlık Ne Yaptınız

Paranız varsa costumda olur

Son düzenleme:
KS

Vorcha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
35
Şu anlık Ne Yaptınız

Paranız varsa costumda olur
hiçbirşey yapmadım muhtemelen klavye alacağım customda düşündüm ama gereksiz pahalı zevk işi yapılabilir parası olana
ak680 max he
aula f75 veya f75 max yine veya f75 pro
howl75
dişimi sıkarsam w75
düşünüyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri