- Tepki
- 3
Bu ikisine uyumlu şık duracak hangi mouse padi önerirsiniz kaliteki olsun kaymasın onun dışında çok fps oyunları oynamıyorum. Porge markasında güzel desenliler var ama siz nedersiniz
Klavyeyi kapsamasa 48x40 gibi 50x50 gibi L XL heavy gibi modellerden yanayım daha çokKlasse pro önerebilirim hocam, fiyat/performans ürünüdür işinizi fazlasıyla görür.
Hmm kötü değil olabilir ben şunları düşümdüm, sence wraith daha şık gibi ama 90x40 çok bir sorun olmaz gibi bilemedimHocam bunu önerebilirim baskı kalitesi iyi, kullanıcı yorumları da gayet olumlu. https://amzn.eu/d/dd9tQBM
Bunlar da tercih edilebilir tabii ki, sizin zevkinize kalmış bir şey hocam.Hmm kötü değil olabilir ben şunları düşümdüm, sence wraith daha şık gibi ama 90x40 çok bir sorun olmaz gibi bilemedim
Hıcam eleyerek gitsek mi ben şunu diyorum. Sizde eleyin birtaneBunlar da tercih edilebilir tabii ki, sizin zevkinize kalmış bir şey hocam.![]()
Yeni bir yarışmacımız varSol üst eledim![]()
Dimi benimde aklıma yattı hem performanslı hemde şıkoooo direkt sağdakini al geç hocam![]()
Katılıyorum hocam, şimdiden hayırlı olsun.Dimi benimde aklıma yattı hem performanslı hemde şık
SağolunKatılıyorum hocam, şimdiden hayırlı olsun.