Beklentinizin en düşük olduğu donanım hangisi?1000 tl gibi bir bütçem var 1 tane klavye 1 kulaklık 1 de mouse rica etsem bubilirmisiniz
Kulaklik sadece mikrafonu olsun yeterBeklentinizin en düşük olduğu donanım hangisi?
Yani hangisi diğerlerine göre ucuz ve daha kalitesi düşük olsun ona göre bakalım.
Bakalım ama bulamayabiliriz kendin baktın mı?Kulaklik sadece mikrafonu olsun yeter
Bulabilirsinde kalvye blue switch.
Yani sayılır sadece razer beyaz bi mouse buldum 249 tlBakalım ama bulamayabiliriz kendin baktın mı?
Kanka blue switch klavyeler zaten 400den başlıyor onlarda en tırt markalar yani sana bişey öneririmde hani kalitesini falan bilemiyorum baktığımda gördüğüm markalar gamepower,performax,rampage(rampage olanları tercih et kulaklık için baya tercihler var)Yani sayılır sadece razer beyaz bi mouse buldum 249 tl
Peki ortalama kaç k olur cidden böyle cok-da pahalı olmuyacak bende ons göre para biriktireyimKanka blue switch klavyeler zaten 400den başlıyor onlarda en tırt markalar yani sana bişey öneririmde hani kalitesini falan bilemiyorum baktığımda gördüğüm markalar gamepower,performax,rampage(rampage olanları tercih et kulaklık için baya tercihler var)