arkadaşlar merhaba benim laptop klavyem alttaki. Onun boyutu ve hassassiyetine çok alıştım klavye aldım ama sevmedim. buna benzer klavye öneriniz var mı?
Bütçe?arkadaşlar merhaba benim laptop klavyem alttaki. Onun boyutu ve hassassiyetine çok alıştım klavye aldım ama sevmedim. buna benzer klavye öneriniz var mı?
Hocam aslında geçen bir post atmıştım orada bütçeyi biraz aşağıydı ama galiba 600 falan olabilir maxBütçe?
Reddragon mekanik klavye olabilirHocam aslında geçen bir post atmıştım orada bütçeyi biraz aşağıydı ama galiba 600 falan olabilir max
Yani laptop benzer logitech ofis klavyeleri varHocam aslında geçen bir post atmıştım orada bütçeyi biraz aşağıydı ama galiba 600 falan olabilir max
hocam rica etsem öneri modeliniz var mıYani laptop benzer logitech ofis klavyeleri var
bakıyorum hocam teşekkürler, bu arada kodlama için kullanacağım. bu konu için de uygun mu bu model ?Reddragon mekanik klavye olabilir
Yani ofis klavyeleri genelde aynı kalitede olurhocam rica etsem öneri modeliniz var mı
bakıyorum hocam teşekkürler, bu arada kodlama için kullanacağım. bu konu için de uygun mu bu model ?
yazılım için uygun mu olur, yani laptopta rahatım ama normal bi klavye farklı olur mu ?Yani ofis klavyeleri genelde aynı kalitede olur
Pek fark olmazyazılım için uygun mu olur, yani laptopta rahatım ama normal bi klavye farklı olur mu ?
Fiyatları biraz yüksek hocam, aşttaki gibi sıralama yapıp bakıyorum ama neredeyse 1000tl ile başlıyorPek fark olmaz
Everest bakabilirsiniz :dFiyatları biraz yüksek hocam, aşttaki gibi sıralama yapıp bakıyorum ama neredeyse 1000tl ile başlıyor
yok hiç düzgün bişi yok hocam olanlarda yüksek rakamlarda : ) teşekkür ederim konu kapatılabilirEverest bakabilirsiniz :d